Лимонът премахва ръждата от метали и тъкани Зеленият лимон в

...
Лимонът премахва ръждата от метали и тъкани Зеленият лимон в
Коментари Харесай

Най-лесните домашни методи за премахване на ръждата

Лимонът отстранява ръждата от метали и тъкани

Зеленият лимон в композиция със сол е ужасно средство срещу наслойка. Сложете си постоянно когато почиствате наслойка, маска и отбрана на очите, с цел да не попадне част от нея в очите, носа или устата ви. Можете да я изстържете с телена четка или пила, а след това с по-мека четка. От там нататък просто почистете.
С тези 6 метода ще се отървете от ръждата
Ръждата може да се появи върху кухненско обзавеждане, тигани, повърхности на мебели за баня и даже върху платове. Металните фитинги пон...
Прочети повече
Сокът от зелен лимон плюс сол вършат примес, която би трябвало да изсипете върху металната повърхнина и да я оставите да пресои към половин час, а след това да избършете с влажна гъба.

Алкохолът отстранява ръждата от пластмаса

Ръждата от пластмаса пада по-лесно, като просто би трябвало да забършете повърхността с забрадка, напоена с алкохол, а след това да изчакате да изсъхне и вероятно да повторите при потребност.

Алуминиевото фолио елеминира ръждата от стоманови повърхности
Топ трик за унищожаване на ръждата от мивката
Петната от наслойка по дъното на мивката са упорити и постоянно се оказват непобедими. Но доста домакини не допускат, че спасението от тях...
Прочети повече
Фолиото е способно да върне блясъка по стоманените повърхности ужасно бързо, като просто би трябвало да разтриете с него въпросният предмет, атакуван от ръждата. Изчезва бързо, елементарно и безвредно.



Почистване на желязо

Лист алуминево фолио с малко вода работи също безотказно. Разтрийте с него желязната повърхнина, по-късно минете с забрадка, с цел да ревизирате действието му, а процеса може да повтаряте няколко дни.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР