Лимонът отдавна е известен със способността си да пречиства тялото.

...
Лимонът отдавна е известен със способността си да пречиства тялото.
Коментари Харесай

Детокс напитка с лимон, която се превърна в истински хит

Лимонът от дълго време е прочут със способността си да пречиства тялото. Предлагаме ви рецепта за детокс напитка, която съдържа единствено две съставки - лимон и вода. Тя би трябвало да се приема в границите на една седмица за прочистващ резултат върху тялото. Рецептата е доста елементарна, лесна и вкусна.
Ето по какъв начин да прочистите тялото си с лимонова напитка:
Всяка заран би трябвало да изцеждате лимонен сок и да добавяте вода към него. Количеството вода се дефинира от вас. Колкото повече вода, толкоз по-добре и по-бързо се почиства организмът от отрови и надлежно резултатът настава по-рано.
Напитката се приема на гладно заран - това ще ви помогне освен да се отървете от токсичните субстанции в тялото ви, само че и от мазнините.
През първия ден използвайте сок от половин лимон, през втория - сок от цялостен ​​лимон. На третия ден би трябвало да пиете вода с добавка на сока от лимон и половина. След това за още един ден пийте вода със сок от лимон и половина. На петия ден консумирайте водата със сок от цялостен ​​лимон, а на шестия и седмия ден пригответе напитката със сока от половин лимон.
Но най-важното е всякога, когато приемате лимоновия сок, той да е разбъркан с вода. Може да го пиете на глътки денем. Количеството вода би трябвало да е минимум 1 литър.
 От както научих за изгодите на консервираният лимон, всяка година поставям няколко буркана От както научих за изгодите на консервираният лимон, всяка година поставям няколко буркана
Вероятно знаете, че лимонът има куп потребни свойства, изключително против настина и грип. Пресният сок от лимон е в действителност магически. Малцина...
Още на третия ден ще усетите резултата от детокса. Ще почувствате лекост, умората и гладът ще изчезнат, а силата ви ще се увеличи. Дори и да консумирате повече храна от естественото за едно хранене, това няма да повлияе на фигурата ви и няма да изпитате тежест в стомаха, до момента в който консумирате вода с лимон.
Пречистването с тази лимонова напитка може да се прави два пъти годишно.
Ако страдате от язва на стомаха или гастрит, добре е да се консултирате с вашия доктор, преди да започнете курса.
Тази напитка освен ще избави тялото ви от отрови, само че и ще усъвършенства цялостното ви здравословно положение.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР