Лимитирана серия Volvo FH Special Edition представя шведският производител по

...
Лимитирана серия Volvo FH Special Edition представя шведският производител по
Коментари Харесай

Volvo FH със специална юбилейна серия за 25-ата годишнина на модела

Лимитирана серия Volvo FH Special Edition показва шведският производител по случай 25-ата годишнина на именития модел камиони. Тя се отличава с присъщ винтидж дизайн на екстериора и интериора и ще се предлага през 2018 и 2019 година както за Volvo FH, по този начин и за Volvo FH 16. При създаването на юбилейната визия водеща още веднъж е отличителната идея за модела – комфортът за водача е главен приоритет.
Екстериорът комбинира съвременна визия и " задявка " с ретро детайли. Отличителни са акцентите в сребърно-сиво и оранжево. Числото 25 е вплетено органично в маркиращите странични линии на кабината, като се основава присъщ 3D резултат, който е доста настоящ през 90-те години на предишния век. Двата съществени цвята, в които ще се оферират камионите от юбилейната серия са металическо сиво (Mammoth Tree Metallic) и искрящо алено (Crimson Pearl) - директна отпратка с първия Volvo FH, показан през 1993 година.



Комфорт и сигурност са двата съществени целта, отразени в интериора на специфичната серия. Оранжевите елементи приковават погледа в разнообразни детайли - от шевовете на защитните колани, през светлоотразителите до щорите и стелките. Дизайнът на седалките комбинира кожа и новаторски текстури за оптимален комфорт на лидера.
Юбилейната серия е оборудвана с голям брой софтуерни решения, които утвърждават модела и шведската марка като водач в нововъведенията на пазара. Клиентите могат да избират сред динамичното кормилно ръководство Volvo Dynamic Steering със асистенция за стаблност, асистенция за промяна на пътната лента или с лични настройки.


С 1 милион създадени камиона от 1993 година до през днешния ден Volvo FH се утвърждава като емблема освен за шведската марка, само че и за промишлеността като цяло. За четъвърт век той прави софтуерна гражданска война при тежкотоварните коли - от новаторска идея за кабината, през решения за сигурността и грижата за лидера до непрекъснати нововъведения с грижа за околната среда и повишение на продуктивността.

Volvo FH е единственият модел, почетен трикратно с купата " Товарен автомобил на годината " - през 1994, 2000 и 2014 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР