Лимитирана серия чипове, създадена в сътрудничество с тайванската компания Guai

...
Лимитирана серия чипове, създадена в сътрудничество с тайванската компания Guai
Коментари Харесай

TSMC пусна на пазара ядливи чипове с вкус на кокос

Лимитирана серия чипове, основана в съдействие с тайванската компания Guai Guai се продава на над 20 пъти по-висока цена от нормалната....

Емил Василев преди 10 секунди 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниЕмил Василев - 14:14 | 23.01.2024

Как да изтриете персоналната си информация от интернет

ТелефониЕмил Василев - 15:00 | 24.01.2024

Лоши вести за Samsung и Apple – техен главен съперник още веднъж продава смарт телефони в Европа

АвтомобилиИван Давидов - 6:28 | 24.01.2024

8 от най-надеждните модерни коли втора употреба

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

По време на конференцията за приходите си предишния четвъртък TSMC пусна лимитирана серия пакети с ядливи чипове. Това не са чипове, които нормално се свързват с TSMC. По-скоро това съставляват кремообразен царевичен снакс с усет на кокос, основани в съдействие с тайванската компания Guai Guai. Използваме минало време, защото тези снаксове, които постоянно се подаряват за шанс или като премия за положително държание в Тайван са се разпродали доста бързо, оповестява Business Today. Обикновеният пакет снакс на Guai Guai нормално коства 77 цента или по-малко. Тези, които са имали шанса да си купят лимитираната серия на TSMC са били видяни да продават пакетите си за до 16 щатски $ на онлайн пазари.

Guai Guai от дълго време заемат особено място в тайванската просвета

На първо място, Guai Guai значи почти „ добър добър “. Както се споделя, когато потупвате дете или домакински любим по главата, с цел да го похвалите. Второ, съгласно локалните суеверия опаковките с усет на кокос (зелени) носят шанс. Можете да видите (на фотографията по-долу), че естествената опаковка има подаръчен етикет начело. Той може да се попълни и да се подари на някого, когато потегля на ново начинание.

Поверието има и особено значение за TSMC. Съществува градска легенда, съгласно която значимите машини на TSMC постоянно работят безпрепятствено, с помощта на стратегическо поставените пакетчета с тези кокосови снаксове. Освен това TSMC пази тайванската стопанска система и разцвет. Така, че за тези „ ядливи чипове “ може да се твърди, че са в основата на индустриалното предимство на Тайван в продължение на няколко десетилетия. Може би тези изцяло зелени пакети от TSMC ще бъдат на още по-голям шанс.

Лимитираната серия снаксове е била пусната в продажба на 18 януари в магазините 7-Eleven, ситуирани в индустриалните предприятия на TSMC на острова и бързо са били разпродадени.

Според страница в Уикипедия, това не е първото съдействие на компанията за чипове с Guai Guai. След земетресението през 2016 година, засегнало фабриката на TSMC в Каошунг са пуснати лимитирани пакети „ FAB14A 222K “. Те са били до ремонтираните машини, с цел да се обезпечи безпроблемната им работа. И те са били разпродадени извънредно бързо, преди да бъдат продадени с 20-кратна облага от тези, които са имали шанса да си ги купят.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР