Лиляна Боянова се е отървала от лошия късмет в личния

...
Лиляна Боянова се е отървала от лошия късмет в личния
Коментари Харесай

Топ водеща на bTV с нов мъж! Лиляна Боянова се е отървала от лошия късмет и най-сетне…

Лиляна Боянова се е отървала от неприятния шанс в персоналния си живот и най-накрая е съумяла да откри мъж за себе си. От няколко месеца водещата на новините по Би Ти Ви се носела на крилете на любовта и съумяла да излезе от депресията, която я измъчвала с години, описват нейни сътрудници от малкия екран.

Лиляна продължавала да бъде спестовна на думи и не обичала да споделя за мъжа до себе си, като криела в безспорна загадка дори името му. Лично имали достойнството да го познават единствено някои от операторите, с които журналистката имала дългогодишно другарство и им доверявала всичките си секрети. Откакто Боянова се влюбила, възобновила и обществения си живот и си разрешавала да се отклонява от пътя към дома след работа.

Все още се чувствала гузна, че поради личното си наслаждение постоянно липсва на 6-годишния си наследник Камен, само че пък за сметка на това имала най-хубавата домашна помощница и детегледачка, която го занимавала. От години Лиляна отглежда изцяло сама детето си, плод на връзката ѝ с мастит предприемач. Двамата се разделиха с гръм и тропот малко след раждането, а телевизионерката отхвърля да обявява каквито и да било детайлности за връзките им все още и дали той ѝ оказва финансова поддръжка в грижите за общия им правоприемник.

Заради злощастния опит за семейство дълго време Боянова изрично изключвала опцията да се задоми наново и да се реши да роди още едно дете, само че откогато била в сериозна връзка, мислите ѝ от ден на ден течели в тази посока. 35-годишната брюнетка осъзнавала, че стрелките на биологичния ѝ часовник цъкат и не разполага с кой знае какъв брой доста време, с цел да забременее по натурален път, само че за момента от значимата крачка я делели съществени страхове.

Единият бил обвързван с това дали синът ѝ Камен ще реагира добре на вестта, че може да има братче или сестричка, а другият – с професионалните ѝ задължения. Въпреки че нямала уговорка в контракта си с Би Ти Ви, която да не разрешава майчинството, Лиляна треперела за стола си. Най-сетне управлението почнало да я прави оценка по достолепие и след дълги години твърдоглавие тя си извоювала лична графа в новините. Амбициите ѝ се простирали обаче много по-далеч и тя се борела да стане продуцент, сходно на колежката си и някогашна новинарка Гена Трайкова.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР