Лиляна Боянова изглежда изпитва пълно отчаяние по отношение на своя

...
Лиляна Боянова изглежда изпитва пълно отчаяние по отношение на своя
Коментари Харесай

Лиляна Боянова е тотално отчаяна: мъжете бягат от нея заради...

Лиляна Боянова наподобява изпитва цялостно обезсърчение във връзка с своя персонален живот и връзките, които е имала през последните години. Известната новинарка от bTV претърпява ново отчаяние в любовта, тъкмо когато се приготвяше да подписа брак.

Тя си задава въпроси за какво мъжете се отдалечават от нея през последните години и за какво продължава да е сама, макар желанието си за постоянни връзки. Последният мъж в живота й, Николай Пенчев, който и сякаш беше и нейният предстоящ брачен партньор, тъй като имаха подписан годеж, изненадващо я напусна без да даде пояснения. Това провокира сериозен стрес в Лиляна, който я държи дни наред на у дома, съгласно нейни близки. Единствено работата й я принуждава да се върне към естествения си режим и да се възвърне.

Лиляна Боянова се стреми към промени в живота си и реши да работи по визията си. Тя постоянно посещава фитнес и има персонален треньор за възстановяване на фигурата си, с която се борила отдавна.

Все отново, близки до нея показват мнение, че тя не е с мил темперамент и това може да бъде част от проблемите й. Има податливост към експанзия и постоянно се включва в ненужни спорове, както и трансформира настроението си непрекъснато. Тя също по този начин демонстрира благосъстоянието си и опциите си пред приятелите си.

Лиляна Боянова е самотна майка и се грижи за детето си сама, откакто бащата ги напусна незабавно след раждането му.

Източник: blitz.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР