Лиляна Ангелова си остава един от най-емблематичните участници от всички

...
Лиляна Ангелова си остава един от най-емблематичните участници от всички
Коментари Харесай

Лили Ангелова с интимни разкрития за бъдещето си бебе

Лиляна Ангелова си остава един от най-емблематичните участници от всички сезони на „ Биг Брадър “. Родена е в Пловдив, зодия Рак. Хобитата й са йога, забавни книги, здравословен метод на живот. Себе си разказва като уравновесена, разбираща, блага и положителна.

Гордее се с прелестното си семейство, положителното образование, което има и това, че е обиколила доста забавни места по света. Най-голямата й фантазия е да се осъществя в киното, само че на този стадий на напред във времето е появяването на по този начин чаканото първо дете. Лили минава през пъкъла, до момента в който забременее. Разочарована е от лекарите, които я гледали като ходещ банкомат.

Само след 2 месеца Лили ще влезе в тима на майките. Бебето ще бъде нейната зодия Рак. Тя и половинката й, Станислав, чакат бъдещото отроче от доста време. Цели 3 години вършат несполучливи опити да забременее, като има даже един несполучлив опит за инвитро.

За тяхна огромна наслада чудото се случило и тя заченала по натурален път. Оказало се, че има инсулинова устойчивост, което се открива с един обикновен тест. Две-три години обикаля най-прехвалените столични клиники и никой не се е сетил да й се направи този тест. Гледали на нея като ходещ банкомат и нищо повече.

След като инцидентна лекарка я открехнала каква е повода да не може да забременее, Лили се подложила на хранителен режим без въглехидрати и плодова захар. На втория месец тя забременяла. Новината, че ще стават родители Лиляна и Станислав научили дружно, когато създали теста, а по-късно отишли на обзор.

Бившата брадърка дълго време не показваше обичания си, а повода е, че той беше фамилен. Бизнесменът, който е по-възрастен от българската Анджелина Джоли, се разведе и разгласи връзката си с брюнетката. Из Пловдив до ден сегашен се носи легендата по какъв начин брачната половинка на известния ресторантьор причакала и ступала Лиляна на паркинг. Риалити звездата даже подаде тъжба в полицията за нападението, след което я отдръпна. Предприемачът е от Пловдив и държи няколко италиански и френски ресторанта у нас. Предложи брак на пловдивчанката в края на 2016 година, в тузарски ресторант в Италия, който се намира на брега на езерото Комо.

 Именно богатия й мъж платил скъпите инвитро процедури, които се оказали безрезултатни. Преди години съумяла въпреки всичко да зачене изкуствено, само че бременността се оказала несполучлива и махнали бебето.

Бъдещите родители се лутат сред Пловдив и София, само че мислят да отгледат детето си в града под тепетата. „ Семейството ми е тук, а и градът е доста подобаващ за развъждане на бебе “, споделя Лили.

Мисли бебето да носи първата писмен знак на баба й, която се споделя Надежда. Отсега се е зарекла, че няма да чака да минат четиридесет дни, с цел да изведе детето си на разходка. Няма терзания от това естество. Дори обмисля да прекара част от лятото в Гърция, дружно с бебето.

Има терзания, обаче, по отношение на фигурата си, защото е доста суетна жена. Спортува – прави специфични извършения, съобразени със положението й. Не се лимитира в храненето, само че заобикаля сладките неща. Не пие алкохол, нито пуши.

За да не скучае, Лили се занимава с линия козметични артикули. Покрай бременността си обаче обмисля да пусне фешън линия за бременни. Колекцията е съвсем подготвена. „ В България има дефицит  на рокли за бъдещи майки. Това, че сме бременни, не значи, че не би трябвало да се обличаме съвременно и комфортно през тези 9 месеца. Роклите ще са практични както за денем, по този начин и за вечер “, безапелационна е участничката от „ Биг Брадър “ 3. /Марица.бг

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР