Лилия Янкова – 13г. и Радостин Кралев – 16г. от

...
Лилия Янкова – 13г. и Радостин Кралев – 16г. от
Коментари Харесай

Възпитаници на арт школа „Колорит“ са в ТОП 10 в класацията „Талантливи деца на България 2023“ на Фондация „Енчо Керязов“

Лилия Янкова – 13г. и Радостин Кралев – 16г. от арт школа „ Колорит “ са в ТОП 10 в годишната ранглиста за надарени деца в категория „ Изкуство “ за 2023 година на Фондация „ Енчо Керязов “.



Комисията е избрала след деликатна оценка и селекция най-впечатляващите 10 млади създатели. От общо 245 кандидатури, 10 млади гении са се отличили със своето творчество и пристрастеност към изкуството и са горделивост за България.

Кандидатурите на плевенските млади гении са показани от ръководителя на школата Майя Ананиева въз основата на огромния брой международни и интернационалните влиятелни награди, извоювани през 2022 година от тях.

Лилия Янкова и Радостин Кралев през 2023 година завоюваха и наградата „ Успелите деца на България “ в класацията на фондация „ Димитър Бербатов “ и станаха „ Горд член на Клуб 2023 “.

Майя Ананиева е извънредно горда с това следващо огромно самопризнание за триумфите и гения на нейните възпитаници. Тези ранглисти пресяват най – ярките гении и им дават нова вероятност за креативно развиване. Арт школа „ Колорит “ като одобрен водач на международната сцена на детското и младежко изкуство открива, развива, построява и въодушевено осъществя гения на деца в региона на изобразителното изкуство. Тези ярки достижения са горделивост за мен като арт възпитател, за Плевен и за България. Щастлива съм, че имам въодушевени и преуспяващи възпитаници, с които оставяме колоритна креативна диря.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР