Лилия Семкова си тръгна от Фермата“, но мъките ѝ не

...
Лилия Семкова си тръгна от Фермата“, но мъките ѝ не
Коментари Харесай

Жестока болка: Ето какво се случи на Лили след Фермата

Лилия Семкова си потегли от „ Фермата “, само че тъгите ѝ не свършиха с края на предаването

Талантливата певица пострада грубо в първата част на дуела, когато безусловно смъкна кожата от ръцете си. Лили сподели темперамент и мощ, когато продължи да се бори и на идната вечер, макар зверските болки. Тя даже качи фотография на контузените си ръце в обществените мрежи, откакто напусна, победена от Камелия, и показа, че все пак се е борила до дъно.

Оказва се обаче, че тъгите ѝ са траяли и откакто е напуснала шоуто, защото съвсем не е можела да употребява ръцете си и се е налагало другари да ѝ оказват помощ за обикновени физически потребности. Това показа изпълнителката, когато гостува в " Преди обед " преди дни.

Изпълнителката на „ Жалба за България “ прекара съвсем три месеца в хитовото риалити предаване и радваше с гласа си всички фенове в праймтайма.

„ Влязох, с цел да върша това, което ми е на сърце – да пея, както и да запазвам българските обичаи “, написа Лилия в страницата си във Фейсбук.

“От дребна съм възпитана да не укривам страстите си – когато нещо ме радва – да се усмихвам, когато съм тъжна – да поплача, когато съм ядосана – да кажа всичко в очите на човек, а не да го арестувам в себе си. Видях, че това не се е харесало на доста хора, които ме подкрепяха до момента на открито, само че се появиха и още повече, които адмирират искреността ми. Благодаря от сърце на всички вас, че ме подкрепяте и сте до мен! ”, показа още певицата.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР