Лилия Маравиля, Силвия Петкова, Емил Марков и Иван Бърнев влизат

...
Лилия Маравиля, Силвия Петкова, Емил Марков и Иван Бърнев влизат
Коментари Харесай

Известни актьори влизат в отношения „По съседски“ в Пловдив

Лилия Маравиля, Силвия Петкова, Емил Марков и Иван Бърнев влизат в бурни връзки „ по съседски “ в новата комедия „ Съседите от горната страна “, която актьорите ще изиграят на 27. януари от 19 часа в Дома на културата " Борис Христов ". Адаптацията на хитовия испански филм от Сеск Гай ще дебютира на българската театрална сцена през режисьорския взор на Емил Марков. 
Прочетете още
Ана и Хулио са дружно от години. Времето и рутината обаче са ги отдалечили очевидно необратимо. Те не се поглеждат, не се допират, а споровете сред тях са се трансформирали в норма. Докато не се нанасят в нов апартамент… Апартамент, в който непрекъснато се чуват крясъци и стонове от горния етаж. Може би от ревнивост, може би от злоба и блян за по-пикантен живот, само че тези звуци се трансформират в обект на непрекъснати разногласия сред Ана и Хулио. Без да предизвести мъжа си, Ана кани съседите от горната страна на посетители, с цел да се опознаят и сприятелят. Хулио упорства да им създадат забележка за шума, само че Ана не желае да ги тормози.

Вечерта се трансформира в смешен конфликт сред половата разкрепостеност на съседите от горната страна и „ общоприетия “ метод на другарство и живот на Хулио и Ана. Двамата са изправени пред съществено тестване, тъй като съседите от горната страна взривяват техния свят.

Избухва прочувствена стихия от взаимни обвинявания, в която излизат нескрито скрити недоволства и потиснати стремежи. Тази вечер съседите ще станат по едно и също време вдъхновители и жертви на едно прочувствено цунами, подбудено от извънредно смело и изненадващо предложение.

Как да продължат след такава „ мощна “ вечер – това е въпросът пред Ана и Хулио.

" Съседите от горната страна " от Сеск Гай
Участват: Лилия Маравиля, Силвия Петкова, Емил Марков, Иван Бърнев; ; Режисьор: Емил Марков; Сценограф: Марина Янева

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР