Лилит, тъмната страна на Луната, излиза от съзвездието Лъв и

...
Лилит, тъмната страна на Луната, излиза от съзвездието Лъв и
Коментари Харесай

Черна Луна в Дева от октомври 2023 г. до 30 юни 2024 г.: Какво ще донесе на различните зодии

Лилит, тъмната страна на Луната, излиза от съзвездието Лъв и навлиза в Дева. Сблъскваме се с поредност от нови изкривявания в региона на опазването на здравето, както и с фиктивни каузи и изкушения, свързани с документите.

Черната Луна е една от най-загадъчните математически точки, които съществуват в астрологията. Освен нея те включват и кармични възли, с помощта на които се образуват годишни затъмнения. Това значи, че сходно на възлите, Черната Луна има избран кармичен, заветен нюанс във въздействието си върху нас.

В наталната карта на всеки човек Черната Луна значи страхове и изкушения, преодолявайки които, той може да открие скрити запаси, които участват генетично и кармично. Лилит не всеки път значи отрицателно прелъщение, тъй като постоянно това, което ни изкушава, в действителност е справочник към същинските ни стремежи и това, което душата ни в действителност желае.

От 3-ти октомври 2023 година Черната Луна навлиза в Дева и незабавно влиза в съпротива със Сатурн в Риби, който символизира разпоредбите, дисциплината и мъдростта. Това значи, че през целия интервал на прекосяване на Лилит през Дева ще би трябвало да се съобразяваме с вътрешния си компас, обвързван с висшия закон за кармата и някакъв възвишен ред. Вероятно всички изкушения ще би трябвало да бъдат " филтрирани " през съвестта и вътрешния глас, което значи, че интуицията ще ни помогне в избора на верния път.

Какво може да донесе Черната луна в Дева на обществото?

Черната Луна в Дева ще донесе на първо място фиктивност, известно " обезверение " и заплашване по въпроси, които типичен се ръководят от това съзвездие. Това значи, че ни чакат съществени тествания по въпросите на опазването на здравето, хигиената, публичното хранене и като цяло на някои санитарни стандарти. Възможно е да се появи някаква болест или вирус, който да се популяризира измежду просяците, както и измежду уличните кучета, енотите или лисиците (Девата типичен ръководи тези животни). Възможно е да вземем за пример да се появи някакъв нов тип бяс, който може да бъде инфектиран от животни.

Също по този начин в осведомителното пространство може да се появят разнообразни истории, свързани със съмнителни лечебни или диагностични центрове. Например някоя клиника може да се забърка в сериозен скандал, обвързван с опити върху пациенти, животни или просяци.

Освен това в обществото може да се появят нови правила и даже закони, свързани с хигиената и прегледите. Например с изключение на маски и ръкавици ще би трябвало да се употребяват и някакви респиратори в духа на маските с чумав клюн. Добре е, че това е краткотрайно събитие и ще завърши до края на юни 2024 година

Важно е, че в астрологията знакът Дева е виновен за алергиите, тъй че алергичните болести може да се влошат при доста хора. Например, заради проблеми с водата, защото Сатурн в Риби може да донесе някои ограничавания в потреблението на вода.

Вижте в галерията какво ще донесе черната луна на всяка зодия:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР