Лили Вучкова стана баба на трето внуче в последния ден

...
Лили Вучкова стана баба на трето внуче в последния ден
Коментари Харесай

Лили Вучкова стана баба на трето внуче

Лили Вучкова стана баба на трето внуче в последния ден на юни. Дъщеря ѝ Елица Кънчева, кореспондентка в " Тази събота, тази неделя “, роди момиченце, което кръсти Лора. Така бебето носи първата буквичка на легендата на Българска национална телевизия.

" Тя пристигна – Лора Димитрова Ганчева. Истински войник, тя мина първото си огромно затруднение още при започване на бременността. Удържа ритниците на брат си в корема на мама. Устоя на честото ни неглижиране, че към този момент е с нас. Сама избра този ден за собствен рожден. И сме сигурни, че ще продължава да ни изненадва. Бъди здрава и спокойна, наше малко момиче. Ние с баща Димитър Ганев към този момент доста те обичаме. Специално благодарим на доцент Марков, доц Ашар и екипа на болница " Аджибадем “, заяви богатствата новина майката.

Новородената си сестричка посреща и Асен – синът на Митко и Елица, който е на 1 година и 8 месеца, написа " Ретро ".

Бащата Димитър Ганев постоянно гледаме по малкия екран като коментатор на горещите политически събития, тъй като той е политолог.

Елица е на 30 години и е второто момиче в фамилията на кака Лили с Любо Кънчев, с който се срещат в малкия екран. Лили Вучкова се радва на внук и от огромната си дъщеря, която живее в чужбина. По-малката Елица също приключва във Франция, само че избира да се прибере в родината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР