Лили-Роуз Деп явно е от популярните личности, които не се

...
Лили-Роуз Деп явно е от популярните личности, които не се
Коментари Харесай

Лили-Роуз Деп открито заяви връзката си с рап певицата 070 Shake

Лили-Роуз Деп очевидно е от известните персони, които не се тормозят да бъдат дръзки и да разкриват себе си и ексцентричните си желания. Затова актрисата и модел не се поколеба да показа в Instagram новата си другарка, за връзката й с която се подозираше от известно време насам.
 Лили-Роуз Деп, 23-ият й рожден ден и провокативните фотоси, които разгласява
Провоказциите на дъщерята на Джони Деп

Как отпразнува рождения си ден Лили-Роуз

И това е рап изпълнителката 070 Shake, чието същинско име е Даниела (25). Двете девойки бяха видяни дружно на тазгодишната Седмица на модата в Париж, а малко по-късно Лили-Роуз показа обща фотография посредством която удостовери романса си с певицата.

На фрагмента дъщерята на Джони Джони Деп и Ванеса Паради споделя буйна целувка с 070 Shake, а надписът към него гласи: " 4 месеца с моята обич ".

Последната сантиментална връзка на Лили-Роуз бе с 27-годишния артист Тимъти Шаламе. Двамата излизаха дружно в интервала от 2018 до 2020 година В момента се приказва, че Шаламе се среща с Кайли Дженър.

Наскоро Лили-Роуз показа в изявление пред списание ELLE, че " не желае да бъде определяна от мъжете в живота си ", без значение дали са членове на фамилията ѝ или тези, с които прочувствено се обвързва. Това изявление бе на фона на полемиката към правосъдното дело на татко ѝ, артистът от " Карибски пирати " с Амбър Хърд.

Най-новият план на 23-годишната актриса е трагичният сериал на HBO The Idol, в който тя се превъплъщава в облика на изгряваща певица. Официалната премиера на сериала ще бъде на филмовия фестивал в Кан, а в HBO Max ще бъде от 4 юни.
 Кога да чакаме The Idol с Лили Роуз-Деп и The Weeknd
Кога Лили Роуз-Деп и The Weeknd се впускат в нещо горещо

Очаква ни нещо забавно

Междувременно 070 Шейк подписа с лейбъла на Кание Уест през 2018 година и даже взе участие в две песни от албума му " Ye ". През 2020 година издава дебютния си албум " Modus Vivdenis " последван от " You Can`t Kill Me " предходната година. И двата албума бяха признати позитивно от музикалната рецензия.

070 Шейк е имала връзка с певицата Келани. Неведнъж е казвала в изявленията, че не обича да слага етикети на сексуалността си. " Всъщност не се дефинирам като гей или нещо сходно. Просто одобрявам девойки ", споделя непосредствено рап изпълнителката, представена от Metro.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР