Лили Иванова явно е идол и модел за подражание поне

...
Лили Иванова явно е идол и модел за подражание поне
Коментари Харесай

Людмила Захажаева копира Лили Иванова

Лили Иванова очевидно е кумир и модел за подражателство най-малко на две от дамите в къщата на Големия брат, видя HotArena .

Това са меко казано ексцентричната Людмила Захажаева и не по-малко странната застаряваща фолкаджийка Луна

Че Люси има натрапчиви мисли, свързани в примата на родната сцена, може да каже още щом човек зърне на какво е замязяла майката на Албена Вулева. Не без помощта на естетичната хирургия тя си е докарала визия едно към едно с Лили. Снимки на двете дами могат сполучливо да се включат в графа „ Открий 10-те разлики ” , като обаче не е ясно дали ще се намерят цели 10 разлики сред двете.

Люси е докарала и прическа, и грим, и устни, и даже жестове на Лили, на моменти даже бръчките по вратовете на двете дами наподобяват идентични. На старта на предаването Захажаева потвърди манията си да бъде като естрадната звезда, запявайки нейната ария „ Стари мой приятелю ” . За изненада на драгия фен, тя е добра освен в имитацията на външния тип, само че и на гласа и жестовете на Лили. 

При Луна имитацията е по-трудно уловима и евентуално даже самата фолкаджийка не я осъзнава. Във визитката си за предаването обаче тя съвсем едно към едно цитира думи на Лили Иванова, които примата сподели това лято в изявление пред Антон Хекимян. „ Аз съм такава, каквато съм. Хубава-лоша, това съм аз – оригинал ”, сподели Луна пред Брадъра. Думите на Лили бяха: „ Аз не мога да бъда копие. Аз съм оригинал. Хубав-лош, аз съм оригинал. ” Примата ги изрече, когато искаше да изясни за какво не желае да прави кавъри на непознати песни, а избира да извършва личната си музика, предават от Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР