Лили Иванова вече си има нова икономка. Легендарната певица е

...
Лили Иванова вече си има нова икономка. Легендарната певица е
Коментари Харесай

Лили Иванова с нова и доста млада домашна помощница

Лили Иванова към този момент си има нова икономка. Легендарната певица е поверила грижите за първокласния си дом на столичната улица " Оборище “ на  25-годишна хубавица. Девойката имала моделска визия, издават осведомени с тайните на Лилиния " двор “.

В съсловието допускат, че младата домашна помощница е била предложена на изпълнителката на " Ветрове “ от най-доверените й млади музиканти от нейното обграждане. Освен обичания музикант на поп иконата - Ангел Дюлгеров, в него влизат нейният импресарио, пиар, персонален помощник и душеприказчик Николай Недков, както и персоналният й водач. Последните двама били на възраст към и малко над 30-те и Лили се усеща извънредно подмладена в тяхната компания. Сега тандемът към този момент се трансформирал триумвират с назначението на 25-годишната хубави за " въртокъщница “ №1 на естрадната легенда.

С назначението младата жена е уцелила шестица от тотото, разясняват близки на певицата. Добре знае се, че Лили постоянно оказва помощ на своите икономки, даже и откакто те към този момент са минавали в графата " някогашни “.

Примата бе доста привързана към ексдомашната помощница Мария, която тази година навърши 73. Заради напредналата си възраст на дамата се наложи да напусне, още повече, че на два пъти влиза в болница и й следва бъбречна интервенция. Налегнаха я и битови проблеми. Само преди два месеца Мария загуби и щерка си, покосена от най-коварната болест.

Бившата икономка на Лили се появява в дома на паметната певица по рекомендация на сестра й Магда. Двете са били години наред колежки в Дома за престарели ветерани на културата и изкуството в столичния кв. " Захарна фабрика “. Лили останала толкоз удовлетворена от честността, лоялността, дискретността и трудолюбието на Мария, че постоянно я обсипвала с дарове и я препоръчвала и на свои именити креативен сътрудници в гилдията. 

Така Мария стартира да оказва помощ в семейството и на маестро Тончо Русев, а след кончината му запазила положителните си връзки с неговата вдовица, която също й правела дарове.

Новата млада икономка не е единственото ново предопределение в семейството на Лили Иванова.

В началото на годината певицата уволни водача си, тъй като й изискал по-висока заплата. Замени го с млад мъж с идеално сресана обратно коса, който бил претрупан с функционалността освен да я вози, само че и да й купува артикули и артикули за бита, разкриват доближени до поп иконата.

Славеят от Лудогорието употребява 24-часова защита и никой не може да попадне в покоите й, преди да е минал " цедката “ на гарда, който дежури на входа на кооперацията. Напоследък при безконечния глас на България зачестили визитите на братя Аргирови. " Гостуват й през ден “, настояват комшии на Лили, написа " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР