Лили Иванова стана и готвачка на музикантите си. ПЕвицата реши

...
Лили Иванова стана и готвачка на музикантите си. ПЕвицата реши
Коментари Харесай

Лили Иванова Бърка Яйцата На Музикантите Си

Лили Иванова стана и готвачка на музикантите си. ПЕвицата реши сама да подготви здравословна, само че и питателна храна на оркестъра си, зад а могат музикантите да влагат повече сили в подготовките и да не мислят за странични неща, а да се съсредоточат над нотите.

Тя им направи гофрети и бъркани яйца. Като за задачата употребява единствено биопродукти. Лили се оказа майсторка на гофретите. Тя персонално си е купила гофретника от Германия. Има си и своя рецепта за това, само че не споделя пропорциите даже на обичаните си музиканти от нейния оркестър.

Иванова гарнира гофретите с мед или естествен шоколад, само че на музикантите си ги прави с млечен шоколад. За гарнирането употребява и автентичен каймак, изработен по старовремска рецепта.

Примата на естрадата обаче не изневерява на стила си даже като готви. Пременена и нагласена като за концерт, с обичаното си рокерско яке и с дребната дамска чанта на рамо, Лили Иванова се развихря в кухнята, написа „Телеграф“. Тя в последно време много постоянно готви на музикантите си. В средата на април възобновява още веднъж турнето си из страната.

Самата Лили споделя: „Тайната ми е в нещо, което на доста хора може да се стори чудно и даже нереално, само че е по този начин – хапвам доста мед, напряко в промишлени количества. За един месец изяждам към 2, 5-3 кг мед и това е напълно сериозно“, признава Лили.

Тя желае да научи музикантите си и на друго житейско предписание: „Винаги се стремя да ставам от масата малко гладна. Отдавна са го споделили хората – когато чувстваш, че ти е най-сладко, стой да ядеш. Храната ми е тъкмо толкоз, колкото юмрука ми. Обичам и почитам френския метод на хранене, когато ястието е гурме – малко и красиви, а не големите преливащи чинии на българина, привикнал да преяжда и след това да му е зле“, споделя Иванова.

СЛАВИ ПРЕДЛАГА ОБЩ КОНЦЕРТ НА ЛИЛИ СРЕЩУ 100 БОНА

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР