Лили Иванова ще изнесе бутиков концерт в Народен театър Иван

...
Лили Иванова ще изнесе бутиков концерт в Народен театър Иван
Коментари Харесай

Лили Иванова – по-скъпа и от Джон Малкович в Народния

Лили Иванова ще изнесе бутиков концерт в Народен спектакъл „ Иван Вазов “, оповестиха от екипа на най-голямото име в българската поп музика. Събитието ще е на 19 май, а цените на билетите надвишават даже дръзки прогнози.  Най-скъпите доближават 500 лв. – повече, в сравнение с за нашумелия гастрол на Джон Малкович на същата сцена през февруари. Билетите за спектакъла на холивудската звезда „ В самотата на памуковите полета “, игран в три следващи вечери, костваха сред 50 и 400 лв., което стана мотив за необятни публични разисквания.

По-евтините категории места за концерта на Лили в Народния се продават на цена от 100 до 300 лв..  Това са и най-скъпите пропуски за български реализатор въобще до момента. Билети за концертите си в зала 1 на НДК в края на тази година примата на българската сцена предлага  и по 300 лв..

Концертът в Народния спектакъл е част от следващото национално турне на Лили Иванова, което стартира на 10 май в Благоевград. На сцената тя ще бъде съпроводена от LI Orchestra – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов-Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни, перкусии) и LaTiDa – беквокали.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР