Лили Иванова се скара на баба, опитваща да я заснеме

...
Лили Иванова се скара на баба, опитваща да я заснеме
Коментари Харесай

Лили се скара на своя фенка

Лили Иванова се скара на баба, опитваща да я снима прекомерно от близко.

„ Спрете с телефоните, насладете ми се онлайн! “, съобщи звездата и прекъсна за малко концерта в Бургас. Възрастната госпожа излезе пред сцената, с цел да направи допустимо най-хубав кадър и най-отблизо на своя кумир.

Това обаче наруши периметъра и примата незабавно вкара ред и дисциплинираност. А публиката я аплодираше от самото начало.

Тези дни примата е по морето. Бе в Бургас, където произлезе куриозната преживелица с фенката. А по-късно отиде в Созопол, където през вчерашния ден се готвеше за следващия си концерт от тазгодишното турне.

Примата се разноски по плажа, само че не реши да се пече или да се къпе в морето.

Бе настанена в първокласен апартамент в известен хотел. Преди време в същия апартамент бе настанена и Асдис Ран. Лили се грижи доста за екипа си и персонално е обходила да види кой по какъв начин се е настанил и има ли потребност от нещо, описаха осведомени.

Преди да замине за Бургас, Лили Иванова бе за къс отдих в Кюстендил, научи извънредно „ Телеграф “. Примата бе настанена в хотел, прочут с минералната си вода и СПА процедурите.

Не е ясно какви тъкмо процедури си е правила, само че Лили е образец за здравословен метод на живот и положителни грижи за здравето си.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР