Лили Иванова се похвали с множество коледни подаръци. Даровете има

...
Лили Иванова се похвали с множество коледни подаръци. Даровете има
Коментари Харесай

Уникална чанта с инициали LI получи Лили Иванова за Коледа

Лили Иванова се похвали с голям брой коледни дарове. Даровете има от президента Румен Радев, музиканти, публицисти и другари на поп примата.

 

Повечето са с коледна тема, но един подарък се откроява - бутикова чанта с гравирани букви LI и изписано името на изпълнителката на латиница.

 

Блестящите букви в цвят златисто изпъкват, внасяйки нужната грациозност върху черния кожен десен на ромбове върху аксесоара. Стилната дамска чанта е допълнена от златисти ципове, завършващи с нежни катарами в същия колорит.

 

Подаръкът безспорно е уникат, направен по поръчка. Буквите пък са добавени ръчно с доста деликатно отношение към детайла. 

 

Според осведомени въпросното произведение на изкуството е дело на задграничен занаятчия, който от години работи у нас и се е специализирал в производството на сходни уникати с друга форма и функционалност.

Смята се, че майсторът изписва имената на притежателите и във вътрешната страна на чантата, което прави аксесоарът още по-впечатляващ. Същото е направил и с подаръка за Лили Иванова.

В обявата си поп примата не загатва кой какво й е подарил, ето за какво не е ясно кой е зарадвал Лили е неповторимата дамска чанта. Ясно е обаче че в дара в комплициран доста жанр, отношение и почитание.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР