Лили Иванова реши да направи жест към многобройните си фенове

...
Лили Иванова реши да направи жест към многобройните си фенове
Коментари Харесай

Лили Иванова дава подаръци на феновете си (Снимки)

Лили Иванова реши да направи жест към многочислените си почитатели и да им подари специфична чанта с нейното лого, както и DVD със запис на нейния концерт от 2009 година в емблематичната концертна зала „ Олимпия “ в Париж. Условието обаче е феновете на естрадната прима да си купят комплекти с нейни CD и DVD. Лили разгласи коледните промоции на персоналния си уебсайт в навечерието на двата си концерта в зала 1 на НДК на 15 и 16 декември.

И двете й изяви в София бяха разпродадени седмици преди този момент. Цените на билетите публично доближават 300 лв., на черно се оферират и по 1000. Певицата менажира концертите си от личната си компания и продава посредством онлайн магазина си под марката LI свои плочи, дискове, DVD, тениски, шапки, фотоси с подписи и други движимости, на които почитателите й се радват.

Така да вземем за пример в случай че хората, които харесват музиката на Лили си закупят музикална сбирка от двоен СD албум (32 песни) и плоча (10 песни), обединени в сбирката „ Севдана “ против 65 лв., като подарък ще получат чанта LI през рамо – подарък.

На уеб страницата си примата изяснява, че елегантната черно-бяла чанта е направена от нетъкан текстил, на нея има брандирано лого LI и контур на Лили Иванова.

Ако почитателите на примата решат да платят 48 лв. и да се снабдят с сбирка от видеозапис и двоен албум с 18 песни от концерта й в „ Арена Армеец в София от 22 ноември 2012 година ще получат като бонус втори DVD-подарък със запис на концерта й в Париж преди 14 години.

Лили Иванова постоянно се е хвалела, че е първият и единствен български реализатор със независим концерт и личен репертоар в историческата парижска зала. Концертът беше проведен от към този момент починалия управител на примата Стефан Зашев, който тя доста почиташе.

Лили е и първият български реализатор, който изнася независим концерт в най-голямата зала в София – „ Арена Армеец “ Събитието сложи връх по брой аудитория – над 15 000 души, който не е усъвършенстван и до през днешния ден. Поради големия интерес бе пуснат в продажба и секторът зад сцената, което е казус и до през днешния ден.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР