Лили Иванова пристигна в Брюксел. Примата бе официално посрещната на

...
Лили Иванова пристигна в Брюксел. Примата бе официално посрещната на
Коментари Харесай

Лили Иванова пристигна в Брюксел, посрещна я евродепутатът Илхан Кючюк и посланици на ЕС

Лили Иванова дойде в Брюксел. Примата бе публично посрещната на летище " Завентем " от евродепутатът и водач на европейските либерали Илхан Кючюк, българския комисар Илияна Иванова, дипломат Румен Александъров, непрекъснат представител на България в Европейски Съюз и Пламен Бончев, дипломат на България в Белгия.

 

Голямата изпълнителка ще пее в залата с най-хубава звучност в цяла Европа - " Флаже ". Концертът по покана на евродепутатът и съоредседател на АЛДЕ Илхан Кючюк, е плануван за сряда, 6 март, а билетите към този момент са изцяло изчерпани.

 

Посланици на европейски страни, на Турция и на Азербайджан, на Събрия и Македония, на Косово и Черна гора, на Казахсан и Узбекистан, евродепутати, посетители от Франция и Германия, другари от Съединени американски щати, както и кметът на Брюксел ще бъдат измежду публиката на най-голямото име в българската поп музика.

 

Домакините от  " Flagey " чакат с неспокойствие Лили Иванова, която ще зарадва феновете си с бутиков концерт онлайн с песни от богатия й репертоар, поднесени в нови аранжименти, дело на Ангел Дюлгеров.

Голямото културно събитие е по покана и под патронажа на евродепутата от ДПС/ Обнови Европа Илхан Кючюк.

  " Смятам, че Лили Иванова е България. Там, където е нейното име, е името на България. Така съм го възприемал постоянно. Искам да направя вероятното за този концерт да чуят повече хора - да бъде отразен от интернационалните медии, да дойдат посланици, да дойдат хора, които ценят културата и изкуството, въобще, да видят, да чуят и да се поклонят пред големия гений на Лили Иванова ", споделя с ентусиазъм Илхан Кючюк.


На 6 март феновете на примата на българската музика ще чуят шлагерите: " Щурче ", " Панаири ", " Детелини ", " Ветрове ", " Камино ", Камино ", " Невероятно ", " Искам те ", " Преупреждение ", " Присъда ", както и най-новата ѝ ария " Два белега ".

На сцената до Лили Иванова ще бъдат нейните музиканти от LI ORCHESTRA ".

 

Нетърпелива е и самата Лили, която с голямо неспокойствие изживява всяка среща с публиката си - било то в най-малкия български град или в столицата на Европа.

 

На 7 март Лили Иванова ще бъде призната в историческото кметство на белгийската столица, което се намира на известния площад Гран плас.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР