Лили Иванова получи голям подарък за 80-годишнината си. Естрадната примадона

...
Лили Иванова получи голям подарък за 80-годишнината си. Естрадната примадона
Коментари Харесай

Путин прати специален подарък на Лили Иванова

Лили Иванова получи огромен подарък за 80-годишнината си. Естрадната примадона стана на 80 години в сряда, 24 април, а дни преди този момент бе сюрпризирана с подарък персонално от президента на Русия Владимир Путин. Звездата е получила съветски посребрен самовар, твърди „ Уикенд”, като се базира на хора от най-близкото й обграждане.

Подаръкът дошъл с дипломатическата поща от Русия до посолството. Уредът за правене на чай бил съпроводен с първокласна картичка с обичаните бели цветя на певицата. Всичко било доставено до дома й персонално от посланика на федерацията.

Лили се познава персонално с Владимир Путин, който при запознанството им й признал, че е слушал песните й като студент. Преди няколко години, в документален филм за естрадните звезди от соца, показан по съветската телевизия, Лили се похвали, че президента й е изпратил гърне с обичания й пчелен мед. Като доказателство певицата даже сподели празното бурканче и изясни, че към този момент не е цялостно, тъй като го е излапала.

Както всяка година, дни преди рождения си ден, Лили Иванова изпадна в меланхолия. По традиция Вечната Амбър избира да го означи надалеч от прожекторите и светската суетност, усамотена в мансардата си на ул. „ Оборище”. Това е единственият ден в годината, в който изпълнителката на „ Ветрове” си разрешава да наруши свирепата си диета. Лили си разрешава парче торта в компанията на най-близките си хора. И въпреки че не чествала с помпозни тържества, тя не отказвала дарове. „ Ден като ден, какво да му чествам?”, обяснила нежеланието си да се шуми към най-личния й празник.

Тази година даже най-близките ѝ хора се двоумяли какъв брой тъкмо години навършва певицата. Каква е същинската възраст на естрадната легенда е въпрос, който вълнува почитателите ѝ, откогато е на сцената при започване на 60-те години на предишния ХХ век.

Той вълнува феновете ѝ даже повече от истината за броя на мъжете в живота ѝ, браковете, разводите и изпетите ѝ шлагери. Според датата, вписана в персоналната й карта, Лили навършвала достолепните 80 години. Паметливи сътрудници на естрадната легенда обаче напомнят, че в зората на кариерата си тя е фалшифицирала с 2 години данните си, защото надвишавала допустимата възраст за интернационален музикален конкурс. Преди 3 година Лили показва възприятието си за комизъм, публикувайки бисквитена торта за рождения си ден със забучена от горната страна въпросителна вместо свещичка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР