Лили Иванова отпразнува своя рожден ден в известен ресторант със

...
Лили Иванова отпразнува своя рожден ден в известен ресторант със
Коментари Харесай

Лили показа на колко години е с торта

Лили Иванова отпразнува своя рожден ден в прочут ресторант със спираща дъха панорама към София. Певицата не сподели с кои другари празнува празника си, само че пък показа няколко фрагмента с празничната торта. На нея е направено сърце от пресни ягоди, само че по-интересна е свещта, която Иванова е духнала. Тя е с цифрата две и удостоверява възрастта на примата-82 години.

СЪБОТА ВЕЧЕР, рожден ден с другари!
Публикувахте от в
Неостаряващата изпълнителка публично е родена на 24 април 1939 година Въпреки това разногласията към същинската възраст на Иванова в никакъв случай не са спирали. Според кумата на брака й с Иван Пеев Лидия Станчева изпълнителката е родена през 1934 година. Според нейни сътрудници, съученици от родния Кубрат и даже свещеника в града годината е 1936 или 1937.

Всички публични документи сочат 1939 година, а самата Лили Иванова постоянно я показва като меродавна. Така се случи и през вчерашния ден вечерта на празничната софра. Преди тържеството Иванова бе поздравена от Бойко Борисов, Румен Радев и бе затрупана от десетки букети пролетни цветя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР