Лили Иванова осиротя Тя завинаги затръшнала вратата на най-близките си и

...
Лили Иванова осиротя
Тя завинаги затръшнала вратата на най-близките си и
Коментари Харесай

Лили Иванова осиротя! Те никога, никога вече няма да й простят

Лили Иванова осиротя

Тя вечно затръшнала вратата на най-близките си и връщане обратно няма. Примата развалила дослука с единствените си родственици, племенничките Мария и Радмила.

Те са дъщери на по-голямата й сестра Магда, която била настанена в старешки дом с деменция.

Племенничките на иконата на родната сцена изтрили всички общи фотоси с вуйна си, както и тези от концертите й.

Преди това те ревниво качваха на страниците си и популяризираха концертите й,  а и закон бе да участват на тях. Сега обаче разделили и последните наследствени парцели в Кубрат, с цел да нямат нищо общо с Лили Иванова.

Преди време Лили бе оповестила, че ще остави огромна част от имането си на Иванчо, наследник на племенницата й Мария. Тя качваше негови рисунки в мрежата, неговия лик красеше и телефона й, момчето бе огромната й уязвимост.

Корозията в връзките обаче сред мегазвездата и племенничките й настъпила, когато тя оповестила, че оставя всичкото си движимо и недвижимо имущество на фондацията, която ще носи нейното име.

А първокласният й мезонет на ул. Оборище “, където живее,  ще го прави музей „ Лили Иванова “. След като разбрали, че всичко им се изплъзва, те провели диалог със популярната си вуйна.

След абсурден диалог и грозни обиди от двете страни, Лили Иванова вечно затръшнала вратата си за двете си близки родственици.Естрадната прима е известна с това, че в никакъв случай не прости засегнатост. А племенниците се зарекли също, че в никакъв случай няма да й простят.

Инфо: Crimesbg.com

 

 

Тагове: Лили Иванова естрадна певица имящество пбеменнички Мария и Радмила фондация " Лили Иванова "
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР