Лили Иванова още не може да се отърси от ужаса! Грандамата

...
Лили Иванова още не може да се отърси от ужаса!
Грандамата
Коментари Харесай

Кошмар: Лили Иванова е в несвяст!

Лили Иванова още не може да се отърси от ужаса!
Грандамата на родната музика Лили Иванова беше връхлетяна от същински призрачен сън. Вече на забележителни години стресът е бил толкоз мощен за нея, че тя една не изпаднала в несвяст от ужаса. Лили не е оповестила в медиите, само че стана ясно, че е била атакувана от апаши. По-точно дома й, а за благополучие тя е била отвън него.
 Лили Иванова
Лили Иванова едвам не припаднала като отворила вратата на мезонета

Разкритието направи игуменът Никанор от Гигинския манастир, чиято майка е доста близка дългогодишна другарка с Лили. Случката се разиграла по времето, когато Иванова е била във Франция на турне. Явно крадците са били наясно, а и инфото е по всички медии. И нахлули като хуни.

Сравнението с хуни е даже меко, тъй като в мига, в който се върнала, Лилито заварила всичко в дома си с краката нагоре. Онези се били развихрили по този начин, че разпердушинили всичко, изпочупили сума ти неща и в последна сметка отмъкнали 5 бона, няколко супер скъпи картини и още куп по-скъпи бижута.

Говорим за жилището на певицата на ул. „Оборище“ в столицата, която кардинално се води спокойна и тиха. След набезите на нарушителите, Лили заръчала супер мощна охранителна система за дома си, а на портиера на партера било неразрешено да пуска и пиле да прехвръква до горе.

От загатна обаче, Лили не може да се отърси дълго време и единствено се благодаряла, че е родена със мощна душeвност.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР