Лили Иванова обра овациите на зрителите в зала Колодрума в

...
Лили Иванова обра овациите на зрителите в зала Колодрума в
Коментари Харесай

Лили Иванова обра овациите в зала Колодрума в Пловдив

Лили Иванова обра овациите на феновете в зала " Колодрума " в Пловдив по време на Годишните музикални награди на БГ Радио 2023. Примата на българската сцена беше бурно приветствана от феновете, когато излезе на сцената и зарадва всички със свои шлагери. Тя получи специфична премия от уредниците на събитието- „ Най-големият български поп реализатор за всички времена ”. Тази вечер бе нейното завръщане на сцената на годишните музикални награди на БГ РАДИО след 10 години.

Феновете видяха Любо Киров, както и премиерата на първия дует Мария Илиева и Миро. Дует, който те си дадоха обещание да създадат точно там преди година.

Сцената тази година е по-различна, има три съществени точки и е насочена към всички фенове в залата. Те  имат опцията да видят и чуят онлайн обичаните Тони Димитрова и Братя Аргирови, Дара, Михаела Филева, Михаела Маринова.

А началото накара публиката да настръхне с Мистерията на българските градове, Графа и тяхната „ Вековна гора ”. Актьорът Юлиан Вергов е водещ на събитието.

NOVA ще ви покаже цялата гала – в неделя от 22:00 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР