Лили Иванова никога не криела, че има влечение към окултното

...
Лили Иванова никога не криела, че има влечение към окултното
Коментари Харесай

Лили Иванова се варди от врагове с магии и врачки


Лили Иванова в никакъв случай не криела, че има увлечение към окултното и постоянно в годините се е доверявала на разнообразни ходжи и ясновидци, с цел да държи надалеч магиите от себе си. Преди време в свое изявление естрадната прима призна, че е посещавала ходжа във Варна, който и бил развалил над 20 прокоби, множеството от които направени от нейни завистливи сътрудници. Той обаче се спомина ненадейно през 2014 година и тогава певицата решила да се довери на ясновидка от Хасковския район, разкриват локални поданици.

Магьосницата не била от известните врачки, само че уменията й били зашеметяващи. Познанството на екстрасенската и певицата се случило посредством непосредствен прочут на Лили, който й предложил ясновидката. По това време легендата решила да посети мага поради купища несгоди, които се стоварили на главата - първо умряла майка й, по-късно се скарaла с Драго Чая, а след това и с Митко Щерев. За похлупак сестра й Магда била призната в болница.

„ Наистина смятах, че съм попаднала в черна дупка. Не можех да си обясня за какво толкоз доста несгоди ми се случват в живота. Бях стигнала до дъното, мислех, че съм омагьосана “, признава години по-късно естрадната легенда.

Изпълнителката на „ Детелини “ решила да си направи тройна огнена отбрана при въпросната хасковска гадателка. Тя я уверявала, че след този обред ще й се изчистят всичките негативи и животът й ще тръгне в естественото си русло.

Така и станало съгласно думите на Лили. Тя била извънредно удовлетворена от ритуала, на който се е подложила. Оттогава насам певицата годишно през февруари си правела тройна огнена отбрана, с цел да й върви все по вода. Енергийният щит се правил посредством специфични молебствия, които изграждали огнена стража към индивида, която отблъсква всички проклятия, неприятни очи и намерения.

Този способ е публикуван като най-силна отбрана, само че не може да се прави в домашни условия, защото ай-важният съставен елемент е молитвата, която се изрича, написа „ Ретро “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР