Лили Иванова не е обърнала гръб на семейството си, узна

...
Лили Иванова не е обърнала гръб на семейството си, узна
Коментари Харесай

Лили Иванова уреди племенничката си на работа в министерство

Лили Иванова не е обърнала тил на фамилията си, разбра HotArena.

Напук на слуховете, че води омраза с по-голямата си сестра Магда и нейните две дъщери, в действителност посред им царува мир. Благодарение на уважението, с което примата се употребява на всички места у нас, тя съумяла да уреди една от двете си племеннички на сладостен пост към здравното министерство. Радмила към този момент била назначена за младши специалист в столичната РЗИ, която е под шапката на Министерството на здравеопазването. Като държавен чиновник тя получавала добра заплата и бонуси, с цел да води разточителен метод на живот. 

Всъщност въпросната дама е една от евентуалните наследнички на благосъстоянието на певицата. Още преди години стана ясно, че Лили е подготвила своето наследство и е разпределила спестяванията, парцелите и правата върху творчеството сред роднините си. И двете й племеннички някой ден ще получат къс от имането й, само че особени пристрастия безконечната Амбър имала към Радмила и нейния наследник Иван. Момченцето, което към този момент е младеж, от напълно малко правело блага на своята баба Лили. 

Другата племенничка на Лили - Мария, също има две деца, които се падат внучета на звездата. Вероятно и те ще получат подарък от нейното благосъстояние. известната със суровия си темперамент Лили обаче даже не харизала на Мария гарсонирерата в родния й град Кубрат, въпреки да има жилища за стотици хиляди в София и Варна. Преди години двете подписаха контракт и Мария заплати на вуйна си сумата, която поискала, с цел да припише жилището на нейно име, написа Ретро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР