Лили Иванова направи есенно почистване в дома си и в

...
Лили Иванова направи есенно почистване в дома си и в
Коментари Харесай

Лили Иванова почисти дома си и дари над 300 книги на Кубрат

Лили Иванова направи есенно разчистване в дома си и в един миг се оказа, че е затрупана с книги, от които се чуди по какъв начин да се отърве. Естрадната икона реши да се направи на благотворителка и гръмко разгласи, че подарява над 300 тома на родния си град. Тя телефонирала на зам.-кмета Алкин Неби и му споделила, че желае да изпрати томовете от сбирката си за Деня на будителите на локалното читалище.

„ Съвременни български създатели като Карабашлиев, Иванила Самуилова виждам, ето я „ Жажда ”. Прави усещане, че доста книги от сферата на изкуството има. Руска просвета, за художници също. Също и доста исторически български политически персони и от другите страни също са застъпени ”, изясни библиотекарката Стефка Явашева. Редовните читатели незабавно проявявили интерес, още повече, че томчетата били с персонално посвещение към Лили, а книгите в сбирката били много разнородни. Всички книги от дарението ще се съхраняват в специфична секция в библиотеката в Кубрат.

Лили от край време обича да се освобождава от ненужните си движимости, правейки дарения. Особено неприятно усещане направи точно на рождения си ден, когато подари част от към този момент дарените й поувяхнали букети на докторите от Александровската болница, писа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР