Лили Иванова може да помогне на Левски много повече отколкото

...
Лили Иванова може да помогне на Левски много повече отколкото
Коментари Харесай

Кокала зове: Лили Иванова да направи концерт на Герена, феновете не трябва да се бъркат в клубната политика

Лили Иванова може да помогне на Левски доста повече в сравнение с с дарението, което направи. Това разгласи някогашният състезател и треньор на „ сините “ Емил Велев. Според него великата певица би напълнила клубната каса с концерт на „ Герена “.

„ В Левски има леко стабилизиране след тези три следващи победи. Играят с по-голямо самочувствие и им се получават нещата, а не като в тези мачове, когато имаше недобре приключени офанзиви, липса на централизация и така нататък Това, че играят с по-голямо самочувствие е знак, че са се отърсили от неуспехите. Отборът се върна в познатото русло. Агресивен и искащ успеха. Правят доста офанзиви, които водят до рискове пред противниковата врата. Жалкото е, че изгубиха доста точки. От тези всички 11 мача без триумф, в случай че бяхме победили в 5, в този момент щяхме да сме в борбата за шампионската купа “, стартира Велев пред „ Мач Телеграф “.

„ Сега, в случай, че ще има единствено по един мач сред тимовете в първата шестица, откакто завърши постоянния сезон, ще е мъчно Левски да стигне до третото място. За мен това не е вярно и би трябвало да се играе на разменено посещение. Какво като ще имат повече мачове, доста значимо! Ще са забавни дуели. Сега Левски е подвластен и от ЦСКА 1948. Но без значение на коя позиция ще приключим, Левски постоянно се бори за шампионска купа. Това беше оповестено и през тази година “, продължи Кокала, който донесе последната към този момент купа на „ Герена “.

„ Не мисля, че паузата ще убие ритъма, в който влезе тимът. Все отново упражняват и скоро отново стартират мачовете. Колкото до  свадите по високите етажи, то там съм на мнение, че слизаме на доста ниско равнище за клуб като Левски. Кой лъжел, кой мажел… Това ми идва малко вповече. Виждаме желанието на почитателите да оказват помощ на тима си и да го поддържат, а в това време гледаме и тези неща. Със сигурност не им е доста прелестно на хората. Това са дреболии, които доста бързо би трябвало да бъдат прекратени! Това отблъсква последователите и не е прелестно. Всеки има да дава пари на тази страна. Не виждам някой да е тотално безупречен, та да кажеш, че единствено Левски е на това състояние. Те и Барселона, и Реал Мадрид, са с подобен недостиг, а да не приказваме за други тимове. Има предпочитание да се изчистят тези неща и не знам какво повече се търси. Хората изплащат дълга на тима към Национална агенция за приходите. Виждаме, че 250 000 лв. се внасят всеки месец там. Те толкоз доста хора откраднаха от страната, а никой нищо не им казма, че се огледаха в този момент в тимовете какво имат да дават. Нека си спомним, че Локо София беше изпъден за 800 000 лв.. Това е смешно. Пирин ги изгониха за 150 000 лв. “, продължи той.

„ Не бих станал акционер в клуба. Фен съм така и така. Когато имам, когато мога – постоянно оказвам помощ на тима. Дълбоко се колебая, че ще има резултат от тази акция. Народът не е узрял за такова нещо. Желание има, само че действително мъчно ще се случат нещата. Наско Сираков го атакуват непрестанно, а той си трае. Това не е вярно за мен. Аз доста внезапно бих им дал отговор за някои неща. Явно него го е боязън, а от какво го е боязън – не знам. При състояние, че акциите са в него – никой нищо не може да му направи. Мисля, че е доста толерантен, тъй като почитателите са почитатели, с цел да поддържат тима. Нищо друго друго от това не би трябвало да вършат, но нищо. Не би трябвало да се бъркат в клубната политика. Чак и да желаят пояснение от шефовете в Левски, какво ще се случва. Откъде накъде?! “, показа той.

„ Лили Иванова не е показала огромен подвиг като е дарила 1000 лв. за тима. По-добре да направи един концерт на „ Герена “ и приходите от него да ги подари на Левски! Това ще го призная! “, приключи легендата на „ сините “ пред „ Мач Телеграф “.    
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР