Лили Иванова много трудно се възстановява от прекарания грип, заради

...
Лили Иванова много трудно се възстановява от прекарания грип, заради
Коментари Харесай

Лили трудно преборва грипа

Лили Иванова доста мъчно се възвръща от прекарания грип , поради който се наложи да отложа концерти, написа „ България Днес “.

 Хора от най-близкото обграждане на певицата описват, че боледуването се отразило на нервите на Иванова. Измъчена от вируса, Лили станала нервна и раздразнителна, само че приятелите й проявявали схваща.

" За своята възраст Лили се оправя изумително добре с всички провокации - здравни и от различен темперамент. Може би този вирус е задействал постковиден синдром “, споделят нейни близки.

 Изпълнителката на „ Ветрове “ упорито не се отказвала от дългогодишните си привички. Един от тях е ходенето на високи токчета. Лили твърдяла, че те са наложителен „ признак “ за всяка уважаваща себе си жена. Но този „ признак “ напоследък създавал усложнения на звездата.

Заради здравословния дискомфорт примата лимитирала оптимално и контактите си онлайн, доверяват нейни другари.

Макар че от години Лили употребява най-хубавите Бг лекари, примата се доверявала и на различната медицина. От години  певицата пие женшен и отвари от алтайски треви. Феноменалната си визия пък поддържала с лекарството мумио, което се подготви от изпражнения на кавказки орли, живеещи по 300 години. 

Снимка: Васил Къркеланов/Фейсбук/Лили Иванова

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР