Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила

...
Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила
Коментари Харесай

Лили Иванова благодари на Галена

Лили Иванова  Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински колеж във Варна, а по-късно работи, която рядко споделя обществено благи думи за сътрудниците си, взе че благодари на Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и.

Така някогашната пайнерка е втората фолк звезда, която получава комплиментите на Иванова. Припомняме ви, че преди известно време Софи Маринова получи благо отношение от страна на примата, въпреки и двете да не са имали опцията за персонална среща. Софка в никакъв случай не е криела, а дори в противен случай постоянно е изтъквала, че Лили Иванова  Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински колеж във Варна, а по-късно работи е нейн кумир. В " Като две капки вода " дори брилятно пресъздаде облика на най-голямото име на родната сцена.

Причината Лили Иванова  Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински колеж във Варна, а по-късно работи да обърне внимание на Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и в обществената мрежа е хубав букет с цветя и картичка, които са й изпратени от фолк дивата. От фотография оповестена от естрадното гърло във Facebook се вижда следното обръщение: " С цялото ми почитание и удивление! Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и ". По мотив жеста, примата на българската сцена също не й остана длъжна с признанието, че е надарена.

" Благодаря за уважението и прелестните цветя на надарената певица Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и! Здраве, благополучие и доста триумфи! " и доста сърца добави звездата от Кубрат, написа

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР