Лили Иванова изпълни с емоции залата на театъра в Кърджали,

...
Лили Иванова изпълни с емоции залата на театъра в Кърджали,
Коментари Харесай

Лили Иванова покори публиката в Кърджали

Лили Иванова извърши с страсти залата на театъра в Кърджали, а измежду присъстващите бяха и пяха представители на няколко генерации.

Примата откри с песента „ Без надзор “ и продължи с части както от новия си албум, по този начин и познатите на всички „ Щурче “, „ Детелини “, „ Панаири “ и „ Ветрове ". И до момента в който Лили Иванова пееше, публиката също пееше и танцуваше. 
 Българска телеграфна агенция
Примата излезе два пъти на бис. Първия път тя зарадва многочислените си почитатели с песента „ Предупреждение “, а втория - с „ Присъда “. Концертът на Лили Иванова бе чакан от кърджалийци, които повече от 10 години не са имали достойнството да я гледат онлайн в родния си град. Снощи те получиха от примата посредством осъществяванията ѝ  „ Благодаря “ за наличието си и за уважението.

Румяна Дамянова е за повторно на концерт на Лили Иванова. „ Предишният път беше, когато бях ученичка. Сега упованията ми, че ще видя нещо извънредно, се оправдаха, тъй като Лили Иванова е невероятна “, сподели още тя.

Сред почитателите бяха и три дами, представителки на три разнообразни генерации - 8-годишната Николая, нейната майка Светломира и баба ѝ Жана. „ Била съм на концерт на Лили Иванова, само че като малко дете и нямам никакви мемоари.

За четвърти път си закупувам билет за неин билет, само че все се случваше нещо и през днешния ден се веселя, че мога да се насладя на осъществяванията на Лили Иванова “, показа Светломира Димитрова.
 Българска телеграфна агенция
Майка ѝ Жана Чакърова-Шукерска показа, че това е трети концерт на Лили Иванова, който гледа в Кърджали. „ Мисля, че това е певицата, която ще остави най-трайни следи в българското поп изкуство.



Тук съм и с концепцията, че ще усещам част от моята младост и желая да покажа на моята внучка, че такива велики певици има в нашата страна “ , описа Жана. А дребната Николая към този момент знае песента „ Щурче “ на примата на българската сцена, показа самата тя.
 Българска телеграфна агенция
С Лили Иванова на сцената бяха музикантите от „ Ли Оркестра “ - Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов - Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни, перкусии), както и трио " ЛаТиДа " (беквокали).

Концертът в Кърджали е част от националното турне на примата. След родопския град, тя ще зарадва почитателите си на 4 декември в София. Българска телеграфна организация е медиен сътрудник на турнето.   
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР