Лили Иванова изнесе концерт във Варна в рамките на своето

...
Лили Иванова изнесе концерт във Варна в рамките на своето
Коментари Харесай

„Лили, обичаме те!“

Лили Иванова изнесе концерт във Варна в границите на своето национално турне за 2024 година.

Зрителите в препълнения Летен спектакъл я приветстваха със ставане на крайници след всяко осъществяване, те скандираха „ Лили, обичаме те! “ и „ Браво! “. 
 Българска телеграфна агенция
" За мен и за целия екип е необикновено благополучие да бъдем във вашия прелестен спектакъл в този хубав град Варна ", сподели Лили Иванова при започване на събитието.

В първия час на концерта прозвучаха и нови композиции от репертоара на певицата, измежду които „ Два белега “ по текст на Мартин Карбовски и музика на Огнян Енев от LI Orchestra, и „ Спомен “ от поета Александър Петров, композирана от Ангел Дюлгеров, който е аранжор на цялата стратегия на турнето.
 Българска телеграфна агенция
Тази година в програмата са включени и песни на Лили Иванова с нов аранжимент като „ Сълза “ с текст от Надежда Захариева и „ Покруса “ по текст на Дамян Дямянов.



Около час след началото на концерта, певицата предложения публиката да пеят дружно и извърши „ Щурче “ и „ Детелини “ , които подвигнаха всички фенове на крайници и ги накараха да приветстват, да пригласят и танцуват.



Дете издигна до сцената афиш с надпис „ Лили Иванова е номер 1 “, а публиката скандира „ Лили, Лили! “ . Не ви чух да пеете, пейте самоуверено, вие можете, сподели Иванова преди да извърши „ Ветрове “. Тя бе последвана от крясъци „ Лили, обичаме те! “ и „ Браво! “. 
 Българска телеграфна агенция
Последната ария от програмата - „ Камино “, прозвуча след встъпление от двамата китаристи Иван Йорданов-Чери и Ангел Дюлгеров, последвано и от соло на цигуларя Орлин Цветанов. Зрителите посрещнаха осъществяването с бурни и продължителни овации. След поклона музикантите се върнаха за бис, в който Лили Иванова приключи концерта с рефрена „ Последната ми дума ще е ария “ от песента „ Присъда “. 
 Българска телеграфна агенция
Певицата показа на публиката всички музиканти от LI Orchestra, поднасяйки им реверанс и благодарности. С нея в концертите са Ангел Дюлгеров, Орлин Цветанов, Огнян Енев, Иван Йорданов-Чери, Росен Ватев и Христо Михалков, както и триото LaTiDa.
 Българска телеграфна агенция
След Варна турнето ще премине на 6 юли през Бургас , след което ще продължи в Пловдив на 12 септември, в Стара Загора - на 14 септември, в Плевен - на 16 септември, в Смолян - на 12 октомври, в Кърджали - на 13 октомври, в Пазарджик - на 15 октомври, във Враца - на 18 октомври, в Перник - на 19 октомври, в Панагюрище - на 14 ноември, в Кюстендил - на 18 ноември, в Сандански - на 20 ноември. Финалът на концертите от турнето, на което Българска телеграфна агенция е медиен сътрудник, ще бъде на 14 декември в „ Арена София “. 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР