Лили Иванова и музикантите от Ли Оркестра закриха мащабното си

...
Лили Иванова и музикантите от Ли Оркестра закриха мащабното си
Коментари Харесай

Хиляди пяха с Лили Иванова в "Арена Армеец", музикалното ѝ пътуване продължава


Лили Иванова и музикантите от Ли Оркестра закриха огромното си национално турне пред хиляди фенове в София.

Четвърти декември, 8 без 10 вечерта. Най-голямата зала на закрито у нас се изпълва, с цел да посрещне примата на българската поп музика.

След 31 концерта и над 100 часа на сцена в цялата страна, Лили Иванова и нейните музиканти ще излязат пред 15 хиляди души в Арена " София ", с цел да закрият своето огромно национално турне.

Някои фенове пътуваха отдалеко за огромното събитие.

„ Аз особено пристигам от Милано, от дребна я чувам, за мен е огромна страст. Тя е част от живота ми по някакъв метод “, разяснява 28-годишната Виктория Милева.

„ Аз пристигам от Англия, пребивавам от 23 години там, от Лондон. Това е емблемата на България! “, сподели 53-годишният Георги Василев.



През 2012, Лили Иванова първа от българските реализатори изпълни тогавашната зала " Арена Армеец ". В същата година се раждат Алекс и Мартин, които срещнахме на концерта през вчерашния ден.



„ Лили Иванова е знак на България, постоянно залите са цялостни, тъй като желаят да чуят нейния меден глас “, споделиха момчетата.



Въпреки че финалът на турнето беше комплициран нощес, Лили Иванова и музикантите от Ли Оркестра ще изнесат още един концерт на 11 декември в Панагюрище. С това примата и екипът ѝ дават поръчка, че още от музикалното ѝ пътешестване занапред следва.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР