Лили Иванова гони 80-те и вече прагматично е обмислила решение,

...
Лили Иванова гони 80-те и вече прагматично е обмислила решение,
Коментари Харесай

Ето какво гласи тайното завещание на Лили! Вижте при кого отива наследството

Лили Иванова гони 80-те и към този момент прагматично е обмислила решение, което вълнува освен нейните фенове – на кого ще завещае благосъстоянието си, разбра HotArena.

За стиснатия манталитет на Вечната Амбър се носят митове, само че това не важи, когато става дума за най-близките й хора. Лили няколко пъти променяла последната си воля, само че съгласно последното й нотариално заверено наследство, за всеки от нейните родственици имало по нещо, писа „ Уикенд “.

Тлъст къс от наследството й ще получат дъщерите на сестра й Магда – Мария и Радмила, които певицата обича като свои деца.

Двете й племенници Радмила и Мария щели да получат недвижимите й парцели, плюс голям брой творби на изкуството и скъпи картини на известни майстори, както и активите й в няколко банкови сметки. Напук на мълвата, че Лили цепи стотинката на две, тя продължавала да се грижи за по-голямата си сестра, която била на нейна прехрана, както и за някогашния си брачен партньор Иван Пеев, който е създател на 400 нейни незабравими песни. С него певицата живее от средата на 60-те до 1971 година, когато се залюбва с Янчо Таков. Когато преди 5 години създателят на шлагера й „ Без радио не мога ” овдовял, откакто брачната половинка му Светла угаснала от рак, Лили почнала да заплаща сметките му за парно. За да не го унижава, не желала да се разчува за нейната благодетелност.  

Не е загадка, че Лили има усет на същински брокер към покупко-продажбите с недвижима благосъстоятелност и извоюваното през годините от записи, концерти и изяви по частни празненства прозорливо е вложила в тузарски парцели. Стойността им по пазарни цени през днешния ден надвишава няколко милиона лв.. Изпълнителката на „ Ветрове ” има първокласна мандарда в идеалния център на столицата, апартамент в затворен комплекс във Варна, както и първокласен парцел край София. През 2005 година Лили се снабдява с мезонет в местността Свети Николай край морската столица. Мезонетът във вилната зона до морския бряг е в първокласен регион със скъпарски парцели, от които се открива безбрежна гледка към морето. Последната й договорка е от 2009 година, когато си купува апартамент от 137 кв.м в местността Кръстова вада. За жилището заплаща 201 430 лева.  

Певицата решила домът й в Оборище, който се е трансформирал в нейна цитадела към този момент половин век, да бъде трансфорат в музей след гибелта й. Правата на песните си, които не са неразрешени от тогавашния й другар – композиторът Митко Щерев, както и от починалия Асен Гаргов, с който Лили дели 16 години една постелка и сцена, певицата оставяла на своя озвучител.

Според осведомени с делата на Вечната Амбър, място в наследството й е отделено на Националната художествена изложба, която щяла да получи част от картините й, както и Историческия музей, за който Лили е планувала скъпи артефакти.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР