Лили Иванова е раздала подаръци за ЧНГ Лили Иванова е щедра

...
Лили Иванова е раздала подаръци за ЧНГ
Лили Иванова е щедра
Коментари Харесай

Лили Иванова е щедра към хората, които го заслужават

Лили Иванова е раздала дарове за ЧНГ
Лили Иванова е великодушна към хората, които го заслужават. Примата на родната сцена е раздала дарове за ЧНГ и на своята някогашна икономка. Лили подарила на 70-годишната Мария облекла, скъпо одеяло и огромно алено цвете в саксия.

Хората, които са работили със звездата, описват, че тя е пословично великодушна, само че не обичала жестовете й да се трансформират в обществено притежание. Наскоро някогашната икономка на изпълнителката на „Ветрове“ изгубила брачна половинка си, написа „България Днес“.

Освен това съумяла да се пребори, въпреки и мъчно, с вирусно заболяване. Затова Лили Иванова решила да стопли по празниците душата на вярната Мария. Според близки до поп иконата нейната някогашна икономка останала измежду най-преданите й хора.

Лили постоянно можела да разчита на Мария, макар че в последно време дамата минавала през сложен интервал в здравословно отношение. Бившата икономка на Иванова била одобрявана доста добре в домовете на доста от най-големите имена на българската сцена. Всички били удовлетворени от нейното усърдие, добрина, невзискателност и поверителност.

Преди да стартира да се грижи за семействата на БГ звездите, някогашната икономка на Лили Иванова е работила в дома за ветерани на изкуството и културата в столичния квартал „Захарна фабрика“. По думите на нейни някогашни сътрудници още там тя впечатлила жителите и околните им. Затова получила доста предложения да върти и техните къщи.

Освен с качества до неотдавна Мария се славела и с огромната си физическа устойчивост. Приятелите на някогашната икономка на Лили също не могат да се нахвалят от нея. В мраз и горещина тя ги посещавала, когато са заболели, и се стараела да не им липсват нито храна, нито медикаменти.

Мария е една от дребното, която е предходна сполучливо през иглените уши на условията на естрадната легенда. От години е известно, че Лили Иванова издига в фетиш реда, чистотата, експедитивността и умеенето да се пази загадка.
 Лили Иванова е раздала дарове за Нова година на хората, които го заслужават сн. Facebook
Лили Иванова е раздала дарове за Нова година на хората, които го заслужават сн. Фейсбук
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР