Лили Иванова е преживяла зловещо криминално посегателство в дома си

...
Лили Иванова е преживяла зловещо криминално посегателство в дома си
Коментари Харесай

Лили вързана и ограбена в дома си от крадци с маски

Лили Иванова е претърпяла злокобно престъпно посягане в дома си преди няколко месеца.

Естрадната икона била ограбена в жилището си, а най-ужасяващото било, че крадците нахълтали в жилището й на столичната улица „ Оборище “ измежду бял ден, до момента в който звездата още спяла, разкриват хора от най-близкото й обграждане.

 

Апашите проникнали в дома й през вратата чрез съвременно устройство, отключващо жилища за секунди и се заели с тършуване в първокласния й дом в ранните утринни часове. Не е загадка, че от десетилетия певицата ляга към 3 ч. след среднощ и обичала за се излежава до обед в леглото.

 

Престъпниците нахълтали с маски в жилището и я завързали. Тя несъмнено останала шокирана от нашествениците, които залепили устата й с тиксо, а един от нападателите умерено й обяснил да не се съпротивлява, защото няма да й създадат нищо неприятно, а единствено щели да вземат каквото им е належащо, след което ще я развържат и ще си тръгнат.

Попитали ошашавената звезда къде държи парите и полезностите си, само че откакто не получили отговор, траяли „ обиска “ на жилището, само че с ръкавици.

В последна сметка наглеците разкрили немалка сума пари, само че по този начин и не излиза наяве какъв брой тъкмо, защото съгласно някои се касае за над 100 бона, а съгласно други парите били доста повече.

Трети пък настояват, че апашите останали разочаровани, защото съумели да отмъкнат едвам 20 бона. Разбира се, взели ска и доста златни украшения и бижута, някои от които извънредно скъпи. Картините, иконите и едрите предмети обаче, били подценени от нашествениците.

 

Кошмарът бил с дълготрайност към 20 минути, а най-парадоксалното е, че след удара, крадците почистили усърдно следите си с дезинфектант, въпреки да били с маски и ръкавици, след което разсипали косми от раница, които евентуално били събрани от фризьорски салони.

Това несъмнено, се прави за да не бъдат засечени следите от ДНК-то им.

 

След „ акцията “, апашите развързали певицата и си тръгнали тъкмо толкова необезпокоявано, колкото проникнали в жилището й.

Малко по-късно шокираната звезда се окопитила и незабавно позвънила на свои близки, които мигновено извикали полиция. След ужасяващото прекарване Лили вдигнала доста кръвното и се наложило да бъде извикан лекар. Тя даже била настанена в болница, с цел да бъде под лекарско наблюдаване в продължение на няколко дни. Заради злокобното прекарване отключила страхова невроза, от която не е съумяла да се възвърне изцяло и до през днешния ден.

 

Тъй като крадците разкрили доста бързо парите, Лили няма подозрение, че те са били пратени в дома й от човек от близкото й обграждане, който е наясно с всичко към нея. Полицаите, проверяващи случай, са на същото мнение.

 

Разпитани са най-близките й хора, само че към момента няма съответен обвинен. По предпочитание на пострадалата казусът е засекретен и не е оповестен в престъпната хроника По дръзкото посягане работи Столична дирекция на вътрешните работи. Мнението на служителите на реда е, че акцията е дело на някои от най-изпечените и дръзки крадци в София, защото всичко било осъществено доста професионално, а нарушителите били добре готови.

 

Певицата безусловно била срината от наглия обир в жилището й. Здравето й било разтърсено седмици наред. След наглото посягане, тя е лимитирала мощно контактите си и към този момент не кани посетители в жилището си.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Лили Иванова певица обир апаши страхова невроза посегателство
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР