Лили Иванова е отказала 60 000 лева, за да пее

...
Лили Иванова е отказала 60 000 лева, за да пее
Коментари Харесай

Мистерия около болестта на Лили Иванова

Лили Иванова е отказала 60 000 лв., с цел да пее на фирмено празненство предходната събота и макар че е удостоверила уговорката, в последния миг е уведомила домакините, че няма да може да взе участие. Причината да не извърши контракта - нещо извънредно нетипично за нея, е „ здравословно неразположение ”, заяви уеб сайтът Lupa.bg.

Човек от екипа на естрадната икона се е обадил късно вечерта предишния петък на компанията, заела певицата, с цел да уведоми, че Лили няма физическа опция да се яви. Той звучал много обезпокоен и подсигурил, че капарото, което било половината от внушителния хонорар в размер на 60 000 лв. с Данък добавена стойност, ще бъде върнато до дни в банковата сметка на сдружението. Мениджърът допълнил, че  Лили не е добре здравословно  и не е в положение да пее. На обезпокоените въпроси на уредниците какво й е, той отвърнал, че не може да даде спомагателна информация. По неотложност я е заместил Стефан Илчев. На фирменото празненство са взели участие още Васил Найденов и Миро.

Според една от версиите   Лили Иванова се е заразила с КОВИД-19.  Тя е усетила неразположение в четвъртък вечерта, а изработен ден по-късно тест удостоверил диагнозата. Състоянието й е положително и не изисква хоспитализация, само че 83-годишната легенда трябвало да си почива интензивно. Няма информация дали изпълнителката е с сложена трета доза ваксина.

Според други обаче  Лили  няма ковид, а е получила повсеместен срив на организма след изтощителните си концерти от огромното турне, което предприе в края на април. Покрай тях естрадната прима си докарала и ужасяващи болки в гърба. В момента тя се подлагала на специфична терапия, с цел да облекчи страданията си. В момента Лили има няколко дни „ дупка ” от турнето. Следващият концерт е очакван за 15 юни във Враца. Певицата се зарича, че спектакълът няма да бъде анулиран.

Снимка: Васил Къркеланов/фейсбук/Лили Иванова
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР