Лили Иванова е освободила дългогодишната си асистентка и импресарио Петя

...
Лили Иванова е освободила дългогодишната си асистентка и импресарио Петя
Коментари Харесай

Лили Иванова уволни мениджърката си

Лили Иванова е освободила дългогодишната си асистентка и импресарио Петя Иванова, написа Lupa.bg, базирайки се на доближени до естрадната икона. Раздялата сред музикалната легенда и до неотдавна най-верния ѝ човек е станала още преди Коледа. Петя Иванова е била освободена директно след поредицата концерти в зала 1 на НДК на Лили в края на ноември 2019 година

Певицата просто уведомила Петя, че отсега нататък няма да употребява услугите ѝ. Тя не показала причина за уволнението на асистентката си. Пред общи познати обаче е загатнала, че има подозрения в коректността ѝ. Двете бяха тандем от близо 10 години и раздялата е много изненадваща.

В светските среди са потресени от решението на естрадната икона. " Петя постоянно е била доста точна и правилна с нея, точно тя изнесе най-тежката работа по организацията на огромните концерти. Тя преговаряше със спонсорите и докара купища пари за спектаклите. Не прави чест на Лили, че се отнесе по този начин с нея ", възмутени са хора от шоубизнеса. Според тях мениджърката е станала жертва на конспирация, а е известно, че изпълнителката на " Детелини " и " Ветрове " е изключително мнителна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР