Лили Иванова е най-обичаният български изпълнител, според зрителския вот на

...
Лили Иванова е най-обичаният български изпълнител, според зрителския вот на
Коментари Харесай

Лили Иванова е най-обичаният български изпълнител според зрителите на БНТ

Лили Иванова е най-обичаният български реализатор, съгласно зрителския избор на Българска национална телевизия и „ Любимците на България ". Тя е най-голямата звезда на българската поп музика. Гласът и харизмата ѝ пленяват, а публиката ѝ събира няколко генерации на всеки концерт. Tя подчинява целия живот на специалността си. В класацията бяха номинирани още Веселин Маринов, Васил Найденов, Николина Чакърдъкова, Орлин Горанов, Поли Генова и Васко Василев.

„ Любимците на България " продължава с гласуването в категория Личности за образец, в която водещият Миро показа личностите, събрали най-вече зрителски оферти. Гости и коментатори в студиото бяха Ива Дойчинова, Добрина Чешмеджиева, Жоро Милков и Марио Мишев - основател на съдружие - „ Българска история ".

Номинирани в категория Личности за образец:

Мартин Мартинов

Мартин Мартинов е прочут покровител, който основава самодейността „ Подай ръка " през 2017 година в София и посредством нея храни бездомници. Всеки ден със личния си автомобил разнася храна от ресторанта му в Костинброд на бездомници в столицата.

Максим и Стефан Иванови

Баща и наследник гребат 105 дни в октрити океански води. Повече към този момент от три месеца те се борят с вълните, които стигат и до 9 метра. На крайбрежията на Португалия двамата се качват на лодката им „ Неверест " и потеглят с гребане да прекосяват Атлантическия океан от изток на запад - курс, който до момента не е юридически в сезона на ураганите. Резултатът им е 8 230 км. сполучливо взета отдалеченост и един международен връх. Макс, към този момент навършил 17 години, е и най-младият гребец в света, сполучливо прекосил океана. Каузата, която поддържат с експедицията си Максим и Стефан е акцията на Министерството на здравеопазването „ ДА! ЗА ЖИВОТ! ", която цели да увеличи информираността в обществото за даряването на органи и да окуражи повече хора да спасят живот, като бъдат евентуални донори след гибелта си. Двамата получават премия „ Будител на годината ", проведена от БНР и „ Мъж на годината " на Дарик радио.

Никола Рахнев

Никола Рхнев основава самодейността „ Гората.бг " през 2011 година и оттогава е оказал помощ за засаждането на над 622 000 фиданки във всички краища на България. Амбицията му е новите дървета да доближат 1 милион. Той е въодушевен идеалист, убеден, че това е единствено началото. Участие в „ Гората.бг " са взели над 50 000 души.

Кристиан Ваклинов

Кристиан Ваклинов е индивидът, който съумява да се пребори за връщането на естественото придвижване на теснолинейката в България, както и за възобновяване на една от неговите гари - Цепина. Той е основател и ръководител на съдружие „ За родопската теснолинейка ".

Енчо Керязов

Енчо Керязов е знаменит цирков акробат и еквилибрист. От 2010 година Енчо Керязов има фондация на негово име, подпомагаща и награждаваща българските гении, както в областта на изкуствата, по този начин и сферата на спорта и образованието. Фондацията подкрепя разпространение на достиженията на българските циркови актьори през годините и осъществяване на практики за запазване на основаното от тях културно завещание за поколенията.

доктор Милен Врабевски

Д-р Милен Врабевски е български предприемач, човеколюбец и филантроп. Учредител и ръководител на Фондация „ Българска памет ", притежател и шеф на „ Comac Medical ", с която създава научни планове в 28 страни в Европа, Азия и Америка. През 2010 година доктор Милен Врабевски основава продуцентската къща „ Intelligent Music " за разпространение на актуалната българската музика и просвета, вписана в регистъра на културните организации при Министерството на културата на Република България. От 2007 година доктор Врабевски влага в лична дарителска стратегия в поддръжка на фамилии с репродуктивни проблеми, както в начинания и акции, ангажирани с битката с демографската рецесия и увеличението на раждаемостта в България. Д-р Врабевски е покровител на повече от 15 многодетни български фамилии и първият и максимален спомоществувател на самодейността „ Искам бебе ". Към момента с помощта на директните му вложения са се родили 35 деца.

Лазар Радков

Лазар Радков основава самодейността " Капачки за бъдеще ", към която се причислява и Мартина Йорданова. Инициативата съумя да събере и съобщи близо петстотин тона пластмаса, а средствата от нея - дарени за закупуването на нови кувьози. Неуморим и кадърен да въодушевява останалите, Радков трансформира „ Капачки за бъдеще " от концепция сред другари в национална идея.

Припомняме, че златният орден в категория Спорт, феновете връчиха на Ансамбъла по художествена гимнастика. Най-много гласове в категория Кино и спектакъл получи Мариус Куркински; в категория Популярни двойки - Дует Ритон; в категория Литература - Здравка Евтимова; в категория Медицина - доктор Георги Стаменов; в категория Мода - София Борисова, в категория Инфлуенсъри - Изабел Овчарова, в катеория Наука - проф. Николай Витанов, а в категория Образование - Димитър Гилев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР