Лили Иванова е минала като любовен тайфун – за кратко,

...
Лили Иванова е минала като любовен тайфун – за кратко,
Коментари Харесай

Лили Иванова била любовница на Гунди

Лили Иванова е предходна като любовен ураган – за малко, само че с цялостната си мощ, през живота на именития Георги Аспарухов – Гунди. През 60-те години прохождащата на сцената певица завъртяла главата на феномена от „ Левски”, призна пред „ Таблоид” източник от храма на Мелпомена, директен очевидец на аферата с половин век отминалост.

Заварката станала през 1965 г, когато и двамата са имали съществени връзки – певицата към този момент е публично омъжена за повторно – за джаз композитора и пианист Иван Пеев. Любимецът на „ сините” пък фамилен с волейболистката Величка Маркова, с която подписва цивилен брак през 1963 година Лили и Гунди се срещат на снимачната площадка на първата българска реклама, която хвали достолепията на емблематичната за ранния соц оранжада „ Тексим”.

Текстът на клипа гласи: „ Само „ Тексим” ни разхлажда, единствено „ Тексим” срещу жажда” на фона на музика, написана от Петър Ступел. Името на безалкохолното идва от именитото дружество на Георги Найденов, „ първият капиталист на България”, който довежда и колоса в промишлеността „ Кока-кола”.На фрагментите от първия рекламен клип бъдещата прима, тогава към момента очакваща своя звезден момент, пее римувания слоган на оранжадата, до момента в който край нея любимците на България – футболистът Георги Аспарухов и комикът Георги Парцалев, жадно преглъщат разхладителната напитка.

„ Гаджосаха се около фотосите. Веднага се харесаха. Знаехме, че имат връзка, само че двата се криеха, с цел да не огорчат половинките си. Беше някакво животинско привличане, на което те не устояха. Цялата история завърши след половин година, някъде при започване на 1966 година Лили реши, че няма смисъл да продължава да изневерява на великия джазмен Иван Пеев, на който се врече във честност единствено месеци по-рано – на 15 март 1965-а. Смяташе Гунди за доста прелъстителен, само че състезател, а тя си падаше по мачовци от арт среди”, разказа драмата източник на Таблоид.

Годината, в която се среща с дивата от Кубрат, е в действителност знаменателна за Гунди, тъй като тогава се ражда синът му Андрей. Централният нападател, разгласен за най-великия български футболист на XX век, става заслужил занаятчия на спорта и притежател на сребърен „ Народен медал на труда “ отново през 1965-а.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР