Лили Иванова е известна със страстта си към скъпи дрехи,

...
Лили Иванова е известна със страстта си към скъпи дрехи,
Коментари Харесай

Лили Иванова: Винаги ще бъда в крак с времето

Лили Иванова е известна със пристрастеността си към скъпи облекла, обувки и аксесоари. На концерта си в препълнения Античен спектакъл в Пловдив естрадната прима бе обута в много скъпи боти с кристали. Проверка на „ Уикенд “ сподели, че цената на чепиците е тъкмо 1960 лв.. Елегантните обувки към този момент са изчерпани и се оферират единствено в бежов цвят, който е понижен на „ скромните “ 1372 лв..

„ Винаги ще бъда в крайник с времето. Нямам право да изоставам! Спиралата на времето се движи единствено напред “, написа под фотос с ботите естрадната икона. Не е загадка, че Лили е почитател на висшата мода и не пести пари за парцалки от елитни марки. В случая Иванова не се е бръкнала нито с лев, тъй като скъпите обувки са й подарък от магазина, който внася марката. В подмяна изпълнителката на „ Детелини “ ги популяризира. По-голяма част от наборите на някогашната здравна сестра не могат да си разрешат да си купят толкоз скъпо облекло и аксесоари. Ботите, с които е пяла Лили, действително костват колкото 5 междинни пенсии на българите.



Естрадната прима обожава да й подаряват облекла, бижута и аксесоари. Тя постоянно изрича своята признателност съм великодушните хора, които я сюрпризират със скъпи армагани. Лили обича и сама да си угажда с марково облекло. Певицата не се стиска, когато се отнася за нея и външния й тип. Тя с великодушна ръка дава хиляди левове за одежди. Както сме писали, в дрешника си изпълнителката на „ Детелини “ има обувки за 5000, 8000 и даже 10 000 лв.. При облеклата също има дрехи за 5-цифрени суми. Тя не обича да подарява насъбраните през годините камари изискани дрешки и ги къта в дрешници у дома. Според клюки, 82-годишната икона къта в дома си бижута, облекла и обувки за няколко милиона лв..
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР