Лили Иванова е излъгала над 12 000 почитатели, които напълниха

...
Лили Иванова е излъгала над 12 000 почитатели, които напълниха
Коментари Харесай

Лили Иванова излъга 12 000 за аржентинеца! Фенове я обвиниха, че пее на плейбек

Лили Иванова е излъгала над 12 000 фенове, които изпълниха трите й концерта в зала 1 на НДК предходната седмица, научи HotArena.

Примата популяризираше изявите си с трите си нови песни, в една от които взе участие знаменит музикант. Феновете чакаха, че ще го видят до нея на сцената, само че вместо това чуха осъществяването му на плейбек, което породи подозрения дали останалите песни в рецитала са изпети и изсвирени онлайн.

„ Мигът на любовта “ е песента, в която взе участие Жилберто Перейра, той е един от най-популярните реализатори на танго репертоар и възпитаник на Астор Пиацола “, се споделя в рекламно прессъобщение, което изпратиха до „ Телеграф “ спонсорите на 79-годишната звезда.

„ Почувствах се измамен, защото билетите са по 150 лв.. Чу се едно акордеонче в песента, само че на сцената нямаше подобен инструмент. Дали и нейният глас не е бил записан, както на доста други нейни концерти в НДК през годините. На всичко от горната страна лъже, че тя е първата, която пее три следващи вечери в тая зала, а петилетка по-рано го направи Николина Чакърдъкова “, ожали се пред Телеграф един от присъствалите фенове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР