Лили Игнатова тотално е обърнала гръб на „златните момичета” Илиана

...
Лили Игнатова тотално е обърнала гръб на „златните момичета” Илиана
Коментари Харесай

Лили Игнатова загърби Илиана и Бианка, завиждала им

Лили Игнатова тотално е обърнала тил на „ златните момичета” Илиана Раева и Бианка Панова, с които обираше преди време овациите по целия свят. Немирната прелест, която в миналото бе най-закачливата и бъбрива госпожица, в този момент се е трансформирала в огорчена жена, която е ядосана на всичките си съотборнички.

Причината е, че къдрокосата чародейка от години едвам свързва двата края, защото няма постоянен мъж до себе си, няма и доходна работа. За да не смачка достолепието си, тогавашната фаворитка на Нешка Робева въобще не желала да поддържа контакт с другите грации от времето на соца, въпреки да са изяли дружно „ няколко торби сол”.

За разлика от Лили множеството й съотборнички от това време поддържат висок стандарт на живот и могат да си разрешат безусловно всичко. Игнатова не вдигала телефона даже на Илиана Раева, с която са били доста близки.

Лили не поддържала контакт и с Бианка Панова, която преди две години написа книга, в която разкри ужасяващи детайлности от тежките ограничения на питомките на Нешка. Тогава Игнатова се подразни и упрекна Бианка, че й е елементарно единствено да подлага на критика от позицията на предоволна брачна половинка на богат доктор в Белгия. Обидената гимнастичка се чувала само с Анелия Раленкова – тогавашната международна шампионка, която от години живее в Съединени американски щати.

Фаворитката на Нешка бе богата принцеса преди време, когато подвигна блестяща женитба с маркиз Пиеро Жиларди. Тогава гимнастичката провокира всеобща злоба, само че след мистериозната гибел на благородника и последвалите разкрития, че е потопен в далавери, Лили остана с разрушено сърце и без пукната стотинка. Да зараснат раните й оказа помощ нейният съученик Росен Дойчинов, който стана брачен партньор №2 и от който са двете й деца – Боян и Йоана. И тази част от фамилния живот обаче се оказа ужасна. След кавги и разправии гимнастичката още веднъж се оказа сама, зле финансово и без работа.

Преди година последва къса любовна история с журналиста Сашо Диков, която обаче самата спортистка приключи поради опакия манталитет на водещия. Двамата имали доста хубави моменти, само че Стажанта мислел на първо място за работата си, а тя била на назад във времето, написа " Таблоид ".

Сега животът на Игнатова е малко по-лесен, защото децата й са към този момент пораснали и сами печелят по някой лев. Грациозната и на 52 години Лили продължава да претърпява като средностатистическа българка, макар че има 19 златни, 12 сребърни и 2 бронзови медала от европейски, международни шампионати и Световната купа по художествена гимнастика с другите уреди и в многобоя.

тагове лили игнатова бианка панова илиана раева златни момичета
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР