Лили Алън сподели снимки от пътуване в чужбина тази седмица,

...
Лили Алън сподели снимки от пътуване в чужбина тази седмица,
Коментари Харесай

Лили Алън споделя рядко влюбено селфи със съпруга си Дейвид Харбър по време на пътуване до Италия

Лили Алън показа фотоси от пътешестване в чужбина тази седмица, в това число селфи на носителката на Brit Award и брачна половинка й Дейвид Харбър, позиращи дружно, до момента в който са на открито извършване на покупки.

39-годишният артист и създател на песни отиде в Instagram във вторник, с цел да показа обява, документираща скорошна отмора в Италия в платформата. Известно е, че тя е посетила страната със брачна половинка си Дейвид, на 49 години, за който се омъжи през 2020 година

Тя показа поредност от фотоси в новата обява, в това число на себе си, когато се слънчеви бани по време на ваканцията. По-късно Лили отиде в своята история в Instagram, с цел да разгласява спомагателни фотоси, за които се счита, че са направени по време на същото пътешестване в чужбина.

Изглежда я демонстрират да пазари с артиста Дейвид - който е най-известен с ролята си в Stranger Things на Netflix. Лили беше забелязана да опитва набор от шапки в магазин, в това число в нейно селфи, което включваше и брачна половинка й.

Снимката на двойката, за к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР