Лили Алън разкри, че вече не може да слуша смущаващ“

...
Лили Алън разкри, че вече не може да слуша смущаващ“
Коментари Харесай

Лили Алън е спала с телевизионна звезда като „много млада“, тъй като разкрива техния „смущаващ“ избор на музика

Лили Алън разкри, че към този момент не може да слуша „ объркващ “ албум, откакто е спала с телевизионна звезда, когато е била " доста млад ".

38-годишната певица си спомни претърпяното в прям диалог за някои от своите полови прекарвания. Тя не разкри коя е телевизионната звезда, само че показа по какъв начин той е избрал да пусне " доста объркващ " албум на Moby. „ Няма да споделям името на този човек, само че знаете онази телевизионна звезда, с която върших секс, когато бях доста дребна “, показа Лили.

„ Когато отидох в хотела му, той постави в албума на Moby. И не мога, в случай че се появи, аз съм тъкмо като... беше оня интервал от време и той си намерения, че е толкоз ужасно ", сподели тя на приятелката Микита Оливър в своя подкаст Miss Me?. По-рано Лили описа за звезда, която е играла футбол с татко си Кийт, който е правил секс с нея, когато е била единствено на 14 години.

Хитмейкърът на The Smile показа по какъв начин е гледала по какъв начин неназованата телевизионна звезда се състезава в благотворителен футбол съвпа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР