Лила Мос, 19-годишната дъщеря на супермодела Кейт Мос, се появи

...
Лила Мос, 19-годишната дъщеря на супермодела Кейт Мос, се появи
Коментари Харесай

Дръзка и красива: Дъщерята на Кейт Мос показа инсулиновата си помпа на червения килим

Лила Мос, 19-годишната щерка на супермодела Кейт Мос, се появи на аления килим на тазгодишния бал Met Gala облечена в зашеметяваща рокля на Burberry. И макар че тоалетът в действителност бе супер атрактивен, множеството хора видяха още нещо - Лила носеше един доста значим "аксесоар " - инсулинов екран и помпа.

Лила има диабет вид 1, което значи, че панкреасът ѝ не създава задоволително инсулин, хормонът, който контролира количеството глюкоза в кръвта. В кратковременен и дълготраен проект положението може да докара до голям брой проблеми, само че с помощта на инсулиновата помпа, хубавицата държи нещата под надзор.

Daily Mail разпознава дребния кръг на ръката като екран, а помпата е върху бедрото на хубавицата.

Това мъничко устройство имитира работата на панкреаса. Чрез него се реализира непрестанно освобождение на инсулин в подкожната мастна тъкан. Функцията му се приближава до естествената функционалност на панкреаса, посредством опция за по-прецизно дозиране на инсулина през другите часове на денонощието..

Лила Грейс Мос е щерка на Кейт Мос и създателя на Dazed Media Джеферсън Хак. В изявление за английския Vogue, тя призна, че е забелязала, че майка ѝ е известна, когато е била към 8-годишна.

„ Тогава осъзнах нещото с папараците, че те се интересуват от нея по някаква причина “, сподели тя.

„ Винаги съм я копирала. Тя постоянно свеждаше глава и не гледаше в обектива, тъй че аз също навеждах глава и не гледах в обективите. Все още го върша.”

Лила върви решително по стъпките на звездната си майка.

Влиза в стилния бизнес на 14, а на 16 към този момент е лице на Marc Jacobs Beauty и се появява на корицата на списание Dazed.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР