Лил постигна много важна победа с 2:1 в домакинството си

...
Лил постигна много важна победа с 2:1 в домакинството си
Коментари Харесай

Лил победи Нант с две дузпи и го приближи към Лига 2

Лил реализира доста значима победа с 2:1 в семейството си на Нант от 37-ия кръг на Лига 1. Трите точки бяха изключетелно скъпи за " мастифите " в борбата за 4-тото място, до момента в който провалянето пък бе много мъчително за " канарчетата ", които са все по-близо до изпадането.

Мачът стартира добре за гостите, които първи откриха резултата в 18-ата минута. Тогава Куентин Мерлан Мерлан се възползва от огромна неточност на бранител на домакините и означи за 0:1.

През второто полувреме обаче Лил се окопити и съумя да направи поврат с две дузпи. Първо такава бе отсъдена за Чарлз Траоре против Адам Унас и Джоната Дейвид изравни резултата в 51-вата минута.

След това реферът за повторно уточни бялата точка в 84-тата минута, откакто при опит за избие топката вратарят Албан Лафон удари в главата Карлос Балеба, а още веднъж Дейвид осъществя наказателния удар за крайното 2:1.

С тази победа Лил резервира 4-тото място във краткотрайното класиране с 66 точки. Нант пък остава в рисковата зона на 17-ата позиция с 33 точки и ще се нуждае от наложителна победа в последния кръг и неточност на Оксер, който има 2 точки повече, с цел да остане в елита.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР