Лигата на конференциите ще предложи нова порция от вълнуващи срещи

...
Лигата на конференциите ще предложи нова порция от вълнуващи срещи
Коментари Харесай

Решителни сблъсъци, с фокус върху Лудогорец, в Лигата на конференциите

Лигата на конференциите ще предложи нова порция от вълнуващи срещи в четвъртък вечер. Почти всички дуели дават причина за неразбираем край, откакто шест от осемте срещи приключиха 1:0, а друга бе с краен резултат 0:0.

Андерлехт и Лудогорец е мачът, който украсява четвъртък вечер в шампионата Лигата на конференциите. " Орлите " имат най-малък задатък след успеха с 1:0 в Разград, само че знаят, че ги чака сложен мач и ще са подготвени за борба, с цел да продължат напред. Наказани за срещата са Шоу и Оливе Вердон, до момента в който за белгийците навън е Майкъл Мурийо също заради наказване.

Лацио съумя да реализира най-малък задатък над ЧФР Клуж на " Олимпико ", само че ще би трябвало да подсигурява присъединяване си в идната фаза  след конфликт в Румъния. Отсъствието на Стефан Раду и Алесио Романьоли от отбраната може да окаже в допълнение въздействие за крайната развръзка на срещата.

Фиорентина победи с 4:0 Брага в Португалия и като че ли всичко е решено в този конфликт, само че италианците не трябва да подценяват конфликта, защото Брага е тим, който може да бележи доста попадения, а в този мач несъмнено ще би трябвало да рискува, с цел да има някакъв триумф.

Ето и всички срещи на 23.02 в Лигата на конференциите:

19:45 Андерлехт - ЛУДОГОРЕЦ

19:45 Днипро-1 - АЕК Ларнака

19:45 Партизан - Шериф Тираспол

19:45 ЧФР Клуж - Лацио

22:00 Базел - Трабзонспор

22:00 Гент - Карабах

22:00 Лех Познан - Бодьо/Глимт

22:00 Фиорентина - Брага

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР